»» ««
azarabdémon hozzászólásai:

  fórumok / Hírek fórumai / 2009-07-02 A homok titkai - végeredmény
20. azarabdémon Ugrás 2009 júl 02. 12:29  
T Szerkesztőség!

Távol álljon tőlem, hogy kötekedjek (egyrészt nem merek, másrészt pedig, akik ismernek, tudják, hogy a lelkem sokkal fehérebb, hamvasabb és szolidabb annál, minthogy ezt merném tenni..), de ugyan monnnyák már meg nekem, hogy - csak a dobogós helyeket tekintve - az első és a harmadik helyezett képe mennyiben felel meg a kiírásnak... Idéznék a versenykiírásból: "titkai, lapul, rejtőzködik".
Ha már Kiss Gábor értékelésével teszitek komollyá a versenyt, nem kellene esetleg arra is figyelni, hogy - szép szép az a szépia, de baziranemrejtőzködik, nem beszélve Garf rájájáról, ami ugyan brilliáns, de a legnagyobb jóindulattal sem mondhatom, hogy el van veszve az aljzatban, és még folytathatnám.

Na, így szerzek ellenségeket..


  fórumok / Közösségi fórumok / Általános napi beszélgetés
20203. azarabdémon Ugrás 2009 júl 01. 22:56  
Heppi börszdéj az egyéves legkisebb Vaneknek! :-)
  fórumok / Hírek fórumai / 2009-06-17 Ítélettel zárult a nászutaspár ügye
67. azarabdémon Ugrás 2009 júl 01. 22:49  
Volt nekem ecccer egy hétvégére egy osztrák bádim, aki annnyira parázott attól, hogy egyszer véletlen zárva marad a palackja (vagy rosszkezek elzárják), hogy módszeresen FORDÍTVA szerelte föl a palackot a jackettre: azaz a csap volt alul. Elég kaotikusan nézett ki a pasi a vízben, de - meg kell monnyam - ő teljesen biztonságban érezte magát, hisz neki ez volt a rend, és abszolút nyugodtan merült. Mindkét (méretes) reduktortömlője a lába között volt a szájához vezetve, de nem ám úgy lifegve, hanem több helyen rögzítve. Látszott, hogy a pasi komolyan gondolja a parát és fasza kis rendszert dolgozott ki magának.

Merülés előtt szereléskor ellenőrizte a nyitott csapot, azután a hajótaton is ellenőrizte, majd nagylépés után is ellenőrizte. Víz alatt minden másfeledik percben megtaopgatta hátul a palack csapját - látszott, hogy rutinnal teszi.. nem matatott, hanem határozottan megfogta, majd merülgetett tovább.
Első alkalommal az én tankomat is ellenőrizni akarta volna manuálisan (a víz alatt!), de úgy néztem rá a maszkon keresztül, hogy megértette, hogy a halál fia lesz, ha hozzányúl.

Aztán szent volt a béke, és jókat merültünk.






  fórumok / Közösségi fórumok / Általános napi beszélgetés
20114. azarabdémon Ugrás 2009 jún 30. 12:54  
Off:

Kis(?)fiam 7vgn a  Bambi c könyvet kapta ajándékba.
Idézek pár szót a könyvből:
"relytekhely (!!), vadász lö, özek, lakott az erdöbe, " stb

Elképesztő.
20030. azarabdémon Ugrás 2009 jún 25. 21:10  
nna, mire bepötyögöm, nem is ér már a nevem...
20028. azarabdémon Ugrás 2009 jún 25. 21:10  
Egy műemlék várkaput dönget egy óriás terminátorlanguszta két csápja.
19395. azarabdémon Ugrás 2009 jún 21. 18:22  
"Démon utazgat.."
Van itt rajtam kívül más Démon is?

Edka, mondd, hova utazom? Hadd kezdjek pakolni..
  fórumok / Hírek fórumai / 2009-06-15 Dorogi tótakarítás 2009
58. azarabdémon Ugrás 2009 jún 17. 23:03  
Mi a nagyobb lelkesedés?

a: Debrecenből felbuszozni a dorogi tótakarításra
b: legeslegeslegelsőnek ott lenni a tónál 4 héttel a kiírt időpont előtt?

;)
  fórumok / Közösségi fórumok / Általános napi beszélgetés
19104. azarabdémon Ugrás 2009 jún 13. 16:29  
Nna, kiteszem a lábam pár napra, és mik történnek....

Pár mondat: a sajtóban a hirdetések mindig olvasószerkesztő(k) tollain át juthatnak az orgánumba. Az olvasószerkesztők nemcsak a hejjesírást, hanem a tartalom-etikát is kontrollálják, avégből, hogy megfeleljenek a hirdetési irányelveknek (pl nem hirdethetem úgy az 'a' mosóport, hogy azt mondom, hogy a 'b'-nél jobb).

A DC-nek ugyan nincsen olvasószerkesztője, de esetleg egy hirdetésnél gondolhat arra a Szerkesztő, hogy az iszapos dorogi tó említése (legalább) egy fórumozót mélyebben érint, aki szívügyéből kifolyólag nem fog pozitív visszacsatolást adni. És innen már generálódik a nemjószájíz.

A Deluxe Divers végülis jó reklámot csinált: a fórumozók nagy része megismerte a nevet.

Hmm. Deluxe Divers... Ismét egy DD....  

ui. áááááávadász jövőre már biztosan a megfelelő időpontban fog megjelenni a dorogi szemétszedésen, csak épp Hhalomban.. vagy a Seychellen... :-)



18704. azarabdémon Ugrás 2009 jún 07. 23:34  
Szép jó estét,

Ma délután olyan szépet láttam.... Üldögéltem a Balaton déli partján egy szőlődomb legtetején, és néztem az északi partot Badacsonytól Tihanyig. Aztán egy csapásra eltűnt Badacsony, aztán hirtelen eltűnt a többi tanúhegy, majd eltűnt a tó is, és a vihar méterről méterre közelebb jött.. a "gerenda" már kiteljesedett, és akkor hirtelen, nagy erővel, nagy szemekkel elért minket is az eső.

Ma nagyon-nagyon szép volt... de nem tudtam rendesen fényképezni sajna...


jó éjt.
18634. azarabdémon Ugrás 2009 jún 05. 22:40  
Óh, túl durva vagy.
Én ezt a témát lelki úton közelíteném meg.

Valahogy így:

(naplórészletek)

Nő: Már amikor hazajött a férjem, láttam rajta, hogy nincs minden rendben. Kedvesen érdeklődtem, de nem válaszolt. Felhős volt a tekintete. Vajon mi bántja? Munka? Vagy esetleg van valakije? Finoman masszíroztam a vállát, hogy ellazuljon, de nem változtak homlokán a redők. Most már tudom, hogy biztosan komoly a baj. Nem vagyok elég szép neki? Kövérnek lát? Kezdek kétségbeesni. Vajon megmenthetem-e ezt a kapcsolatot? Legjobb lesz, ha most rögtön elérakom a meleg vacsorát.. Hátha evés közben javul a hangulata.. de nem... az ételhez sem nyúlt... kezdek kétségbeesni, mit tehetnék. Némán kapcsolgatja a tévét. Tudom, nagy a baj. Érzem. Kedves leszek hozzá az ágyban, simogatom, elcsábítom. Hátha még van remény.... De nem... a szeretkezés alatt is szürke volt az arca...

Férfi: Szar napom volt, mert kikapott a Fradi. De otthon legalább dugtam egy jót.

------

  fórumok / Szakmai fórumok / Búvárbalesetek -események és tanulságok
3330. azarabdémon Ugrás 2009 jún 05. 22:36  
csinálNÁl?
így nálatok nem öblít a wc?
:)

3328. azarabdémon Ugrás 2009 jún 05. 22:17  
Lakásfelújítási tapasztalataimat ócccsón megszámítom vagy last minute Dahabért egy az egyben elcserélem.
Megéri!

ui. Tudnék mesélni.... pl amikor a "mester" végre beköti a wc-t, és az öblítésnél forró víz jön (gőzöl a kagyló, wazze.!)..  és a "mester" nem azt mondja, hogy "jajjjjelnézést, rossz vízvezetéket kötöttem be", hanem el akarja adni az egészet úgy, hogy "hiszen így rögtön fertőtlenít is"...

Érdeklődőknek (Dahab!!) szívesen írok majd egy cskorravalót...

  fórumok / Közösségi fórumok / Általános napi beszélgetés
18329. azarabdémon Ugrás 2009 máj 31. 22:31  
.. én simán bevállalom a mutatványt egy ilyen kivénhedt cirkuszi cápával... :-)
  fórumok / Szakmai fórumok / Búvárfelszerelések, barkácsolás
3085. azarabdémon Ugrás 2009 máj 29. 23:29  
Amikor apukám (az otthoni kerti melegítős szerkójára) játszásiból felvette a jackettemet és a maszkot is, a reduktoromat is a szájába vette, no ekkor pont kijött a szomszéd, nagyon öreg Helén néni az udvarra (Istenke nyugosztalja, nagyon kedveltem), és rémülten megkérdezte: "Mi van, Gyurikám, rovarirtás van nálatok?"
  fórumok / Közösségi fórumok / Általános napi beszélgetés
18266. azarabdémon Ugrás 2009 máj 28. 22:43  
Nem én vagyok a nyavalyás, hanem raindrop, aki most ott van! :-)
Le raindroppal!
Le a hozzászólásaival!

Éljen a hovanemutazunkanyáron klub!
18264. azarabdémon Ugrás 2009 máj 28. 22:17  
Nos, most, hogy Kisdájmond (véletlenül) elaludt, így eleget teszek a kérésnek.

Toszkánában Chianti régió közepén laktunk (a hozzá-nem-értőknek "csánti", a hozzáértők pediglen úgyis tudják...), Greves-in-Chianti-tól kb 3 kmre, egy szőlősdomb legtetején. Voáláááá (ablakunkból a kilátás):



















A szállásunk szájtja:
poggioasciutto.itwww.

A házigazdáink kiváló bort, olivaolajat, és csilis almalekvárt készítettek. A szálláson talán 6 szoba volt, mindegyikhez külön fürdő, ill 3-3 hoz közös, felszerelt konyha. Ára 40 euro volt per fő per éj, reggelistül (minden áldott reggel jött a házigazda, hogy capuccinot kérek-e vagy café lattét vagy stb.. Itthon is be kellene vezetni, de a zuram tiltakozott.) Kérésre készítettek vacsorát is a vendéglátóink - pazar volt.
A ház körül kutya, macska és lovak.

Bort a Monsanto (www.castellodimonsanto.it), a Quercibella, a Castello di Vicchiomaggio (www.vicchiomaggio.net), Catello di Querceto (www.castellodiquerceto.it) és Badia (http://passignano.aperion.it/index.php?abbazia_di_passignano  ) helyen kóstoltunk (ezeket itthonról szerveztük le). Ott helyben is adódott több kóstoló, de azokat nem írtam fel a "merülési naplómba". :-)
Mindegyik helyen alapos bemutatást kaptunk a toszkán borokból, még a szőlőkbe is kivittek minket.

Badia a Passignano volt a legérdekesebb. A hely azért érdekes, mert ez egy kolostor, amit 395-ben alapították szerzetesek és a mai napig ők lakják és csinálják a bort, igaz, hogy a szőlő már Antinori tulajdonban van. A kolostor labirintuspincéjét néztük meg, 4 bort lehetett kóstolni, 2 órás program, 25 EUR per Kopf.


 

Csupán az egyik helyen volt kicsit savanyú szájízem: a pince pultoscsaja sokáig csak fülelte a beszélgetésünket, aztán megkérdezte a bezsédünk alapján, hogy ugye Csehszlovákiából jöttünk. Rögtön helyesbítettem neki, hogy nem, nem onnan, hanem a Szovjetunióból. Ekkor könnyedén exkjúzmízott, hogy "jajj, tényleg? bocsi, hát én nem tudom megkülönböztetni ezeket a keleti nyelveket, de maguk sem tudnak bizonyára különbséget tenni az Ausztriától nyugatra beszélt nyelvek közt". Ekkor a zén uram (aki nem hajhássza az ócccsóóó népszerűséget), higgadtan közölte a pultoscsajjal, hogy de igen, mi tudunk különbséget tenni, de nem is pultosként dolgozunk. /ööööö...

Nappal általában városokat néztünk (a nagyobbak közül csak Sienát). Bár Firenze is csak 25 km volt, de nem mentünk be, hanem a kisebb helyeken csodáltuk a tájat, a főtereket, a nyugalmat, mint Radda, Castillo-in-Chianti, vagy Sangimignano.

Most hirtelen ennyi, bocsi, ha bő lé volt, igyekeztem informatív lenni.



18259. azarabdémon Ugrás 2009 máj 28. 17:54  
Hmm...
én nem merném bevállalni a fizetés nélküli szabit e viszontagságos gazdasági helyzet közepette. Az ember (lánya) hazajön, és (hopp!), nincs is állása. Aztán miből veszi meg a többi hungarocelt és vakondirtót?....
A válság csak most kezdődött, és egyre inkább érinti a profit szférán túl a nem-profit ágakat is, mint pl múzeum. Sőt, azokat a legjobban (megbízható BBC forrás)! A múzeum-válság kiinduló gócpontja a (megbízható BBC-forrás szerint) Esztergom és környéke. Cudar világ lesz. Nekem elhiheted.

Szóval...
Sztem gondold meg...

Barátsággal

azarabdémon

ui. Átíratható a repjegyed?


  fórumok / Szakmai fórumok / Búvárbalesetek -események és tanulságok
3080. azarabdémon Ugrás 2009 máj 26. 22:52  
hehehe.
káposztába hús kellett.
ette volna meg az összes ujját, az asszisztenciának is.

  fórumok / Közösségi fórumok / Általános napi beszélgetés
18093. azarabdémon Ugrás 2009 máj 24. 22:50  
két palackhoz? naná.
egy vörösboros palackhoz és egy fehérboros palackhoz.

18091. azarabdémon Ugrás 2009 máj 24. 22:25  
... ha valaki használtautóra vágyik:  http://www.hasznaltauto.hu/2990513_lamborghini_reventon_2009

én elkezdtem félretenni a gyesemet.
  fórumok / Hírek fórumai / 2009-05-19 Safarista!
95. azarabdémon Ugrás 2009 máj 22. 22:10  
Sztem vajmi kevés összefüggés van a megbetegedések és az általad leírtak közt. Én pl mindig eszem gyümölcsöt, zöldséget, néha csapvízzel mosok fogat, de (még) nem lett bajom. Apósom pálinkája persze nélkülözhetetlen.

Vannak, akik "bekapják" a bacit, pedig ugyanazt eszik ugyanolyan szabályokkal, mint te. Máskor te kapod be (a bacit), pedig betartasz minden előírást. Elég, ha Hurghada egyik ápolatlan utcáján veszel egy levegőt, és a tüdődbe kerül egy kis porszemmel együtt egy betokozódott "hasmenésbaktérium".

Szerintem lutri.


  fórumok / Közösségi fórumok / Általános napi beszélgetés
18044. azarabdémon Ugrás 2009 máj 22. 09:27  
Én a cetcápa mintásat választanám.

Köszönöm, hogy ekkorát röhöghettem!!! :-)
És akkor a cetek mind nézegetnének téged egy darabig, aztán.. felajánlanák az egy százalékukat neked... :-)



17905. azarabdémon Ugrás 2009 máj 15. 15:37  
a hátsó volt a hibás, mert nem tartotta be a tolatási távolságot.

17892. azarabdémon Ugrás 2009 máj 14. 22:22  
Sziasztok,

fel vagyok töltődve!! Szeretettel küldöm nektek a hajnali tulipánokat.














Itt laktunk 8 napig, Chianti közepén,  Toscanaban, egy szőlőhegy tetején, ahol csak a madár jár és a Jóistenke szeme figyel.















Nagyot pihentünk, pazar étkeket ettünk, csoda helyeket láttunk, és nap mint nap boroznunk kellett (kín, ahh, kín).














Mesejó volt. Most épp aklimatizálódom itthon, egyik szemem sír, másik nevet.

Kérném elche-t, az utolsó 479 hozzászólást zanzásítsa nekem, plíz...

  fórumok / Országok fórumai / Szudán
1191. azarabdémon Ugrás 2009 ápr 30. 22:43  
szegény...
Igen, ilyen egy jó buddy. Ha megyek szafarira; ő is megy. Ha maradok; ő is marad. Ha szoptatok; őt szopatják.

Nélkülem a klutymorgás sem az igazi...
1189. azarabdémon Ugrás 2009 ápr 30. 22:30  
Lehet örömből is zokogni, hogy Garf elmegy és hagy minket békén?

ui. Csak nem a tehénkék???
  fórumok / Szakmai fórumok / Víz alatti fotózás és videózás
8850. azarabdémon Ugrás 2009 ápr 12. 21:24  
Te is kicsit rövidnek találod a 15 mm-t?
Bár az is lehet, hogy ezért hívják shortynak... :)

  fórumok / Képtár megjegyzések / 2009 Ne fogazz!
93. azarabdémon Ugrás 2009 ápr 11. 21:45  
vagy jó a fogorvosa... hajbeültetés, mell-implantátum, pótfogsor... ez a trendi.
91. azarabdémon Ugrás 2009 ápr 11. 21:42  
hú, ez a kép... azannya... mintha cseppkőbarlang lenne...
ez a Szerelmes Viktor fiú aztán tud fotózni...
54. azarabdémon Ugrás 2009 ápr 06. 21:47  
A "Gyűrűk ura" vetítésen egy hatéves formácska kisfiú ült előttem, apukájával. Nem igazán értettem eleinte, mit keres egy ilyen kisember egy ilyen filmen, de hamar megvilágosodtam:
amikor jöttek a csúnya-félelmetes orkok, a gyerek apja blazírt arccal odavetette a kisfiúnak: "Nna, ezek sem mostak fogat gyerekkorukban!!..."
A kisfiú egészen a film végéig nyünnyögve kérte apját, menjenek haza.
Szerintem azóta is a fogait mossa a kölök...
  fórumok / Közösségi fórumok / Általános napi beszélgetés
16751. azarabdémon Ugrás 2009 ápr 03. 22:21  
Nagylelkű felajánlás OG-Leenak

Amíg haza nem jön kis családod, addig az éjszakai felkeléseket gyakorolhatod nálunk. A gyakorlat lényege, hogy a hetedik felkelésnél is barackhamvas örömmel ugorj ki az ágyból, a tizediknél pedig angyali mosollyal nyugtázd a kerek számot.

Csak jót akarok neked e gyakorlattal, hogy odahaza már profi légy.
Ingyér' megszámítom az elméleti és gyakorlati oktatást.

Ölellek:
Démon
16702. azarabdémon Ugrás 2009 ápr 02. 22:50  
Az én gyerekem első kajája az Atrix kézkrém volt.
Azt legalább ette, a brokkolit nem....
16699. azarabdémon Ugrás 2009 ápr 02. 22:28  
szia,
gratulálok, sok örömötök legyen benne, éjjelente is!! :-)
16373. azarabdémon Ugrás 2009 már 28. 11:41  
Uramistenke, ennnyi hozzászólás...

Ti
1., vagy nem dógoztok
2., vagy nincs itthon Kisnokedlitek
3., vagy Garf tartott tanfolyást a bőbeszédről
...

A heti zanzába kérem felvenni a lufi-témát is, valamint a receptekre (?) én is igényt tartanék, cserébe fagyasztott (mennyei!) brokkolipürét tudok adni, anyatejgyűjtő pixiskében.
15996. azarabdémon Ugrás 2009 már 24. 22:23  
Hosszútávon pszichológus, rövidtávon egy jó pálesz...
15994. azarabdémon Ugrás 2009 már 24. 22:03  
Sziasztok,

nekem most csak annyi búvárkodás-kifejezés jut, hogy a héliumos macilufink elérte a semleges lebegőképességét!
Itt űrsétázik-űrmerül körülöttünk -fejmagasságban!-, frászt hozva anyára setétedéskor és iccaka. A macilufi ugyanis (valószínű a feltekert fűtés miatti légáramlások végett)  önálló mozgásra lett képes, és besétált a Kisnokedli szobájába, altatás közben. Akkorát üvöltöttem ijedtemben, hogy majdnem megrepedt a velux ablak, erre ugye a kisded is akkorát üvöltött, amekkora a torkán kifért, majd végül apa üvöltött egy nagyot ijedtében, hogy mi történik a családjával.
Csak a maci kussolt.
Sakkban tartja a családot.

Maci van eladó!!
15794. azarabdémon Ugrás 2009 már 20. 22:14  
Igen, ez az! Főhősünk elmereng, és okos homlokának gondolatvilága megjelenik a mozivásznon: arra gondol, ahogy Vasmacska, Aladár és Démon a fehérhomokos pálmafák alatt épp befejezték a homárvacsorát, egy kis kókuszdióból kihörpintik a pinacoladát (vördzsin!), és merülni készülnek.
Ebben a részben a főszerepet szolidan elvállalnám, gázsi nem szükséges.
15790. azarabdémon Ugrás 2009 már 20. 22:10  
"Láttad te már Vanek szemeit élőben?" Remélem, ha egyszer látni fogom, akkor az élőben lesz... nekem nincsenek vad elferdüléseim...


15784. azarabdémon Ugrás 2009 már 20. 21:46  
Nagyon állatjó szemei vannak, illene a büféspultba, ahogy a kotyogó kávéfőzőben újra lefőzi a zaccot, miközben a merülőcsapat kijön dideregve, és mindenki Vanek szörfjét és deltáit csodálja. A háttérben hársfák, és a lenyugvó magyar nap, megvilágítja a szörföt, amiről az outleti árcédula még nem kopott le teljesen. Vanek szeme a távolba réved, homlokán sokat sejtető gondolatráncokkal.
Asszem, még egy kóbászra gondol, papírtálcán, mustárral.
15780. azarabdémon Ugrás 2009 már 20. 20:58  
Beszállok, mint producer. Ígéretesnek és díj-várományosnak hangzik. Tele van izgalmakkal! A kolbászt közelről kell majd venni, ahogy fröccsen a jó magyar zsír, a háttérben pedig el-elmereng a sarki büfés, aki nagyfröccsöt árul műanyagpohárban, demizsonból. Vanek elégedetten törli a száját kezével a kóbász után, miközben Thomas búvárnak nagyokat kordul a gyomra a víz alatt merülvén. Vanek odasétál ruganyosan egy kukához az egyrétegű papírszalvetával, itt megjelenne alul a Védd a természetet! közhasznú szöveg is.
Sztem jól hangzik.
Vanek és Thomes mellett a sarki büfés szerepében Joaquin Phoenixre gondoltam.
15777. azarabdémon Ugrás 2009 már 20. 13:45  
Nem lehetne nekem ezt a Vince fiút ápolnom inkább? (Aladár mellett..)
15765. azarabdémon Ugrás 2009 már 20. 09:50  
Ápolást vállalok, tengerparti pálmafás fövenyen!
"Koszt, kvártély"jeligére
15749. azarabdémon Ugrás 2009 már 19. 22:13  
wow. pörfikt. kérhetnék egy ilyen zanzát a mailemre néha? már bajban voltam itthon, mert nem tudtam, kit kell utálni és kit nem, de így sokkal egyszerűbb az élet.
:-)
15573. azarabdémon Ugrás 2009 már 17. 09:47  
Meg aztán hogy mutatna Thomas a plafonomon...
15572. azarabdémon Ugrás 2009 már 17. 09:44  
Thomas Dorogon van, nem az állatkertben....
15570. azarabdémon Ugrás 2009 már 17. 09:39  
Köszönöm a tippeket a lufival kapcsolatban, ma megyek Állatkerthez, Micimackót nézni.
  



6ástól kérdezném (a hasonlata végett), érez-e bizsergést a fenekében a brokkolifőzelékre gondolva...?  :-)
15482. azarabdémon Ugrás 2009 már 16. 11:15  
Abszolút off:

Kisdájmondnak van egy héliummal töltött, Micimackós lufija (nem a bankrablós típus), tudjátok, olyan fényes alufólia szerű anyagból (nem a hagyományos eldurrantható gumilufi).

A Micimackó-lufi a plafonon figyel, és óóóriaási szerepe van etetéskor, mert csak ennek indirekt segítségével lehet a brokkolifőzeléket a dedbe beletömni. Namármost Micimackó (amit a Búvárbál utáni napon vételeztünk) kezdi megadni magát, aszik összefele, és egyre jobban hasonlít a Medveczky Ilonára.

A környékünkön se egy búcsú, se egy busójárás...Nem tudja valaki véletlen, hol tehetnék én szert hasonló lufira?
  fórumok / Képtár megjegyzések / 2009 Magány
237. azarabdémon Ugrás 2009 már 11. 11:12  
Hmm..
egy repülőgép betévedt a gabonaháromszögekbe, elrepült egy benzineskaniszter felett és lángra gyúlt.
213. azarabdémon Ugrás 2009 már 10. 22:27  
Zook,

nekünk is van borhűtőnk, nagyobb mint DD-é. Teli van.
Csaphatunk egy ellen-bulit, a szokásos bébiszittyókkal - amíg szittyózunk.

Fórum v1.104 - © 2007-2018 Bunny

Merülőhelyek

Ras Disha

Egypt, Red Sea

3/4 db alapján:érdekes(átlag: 3.8) átlagos nehézségű
max: 19m, látótáv: 10-25m

napihajós megközelítészátony merüléskorallos, trópusi élőviláglegalább 1.5m-es hal

Búvárbazár

5mm-es neoprém ruha

Ár: 25.000 Ft.


Látogasd meg és lájkold facebook csoportunkat, videóinkat pedig a Vimeo csatornánkon is elérheted.

Powered by babelrabbit engine © 2004-2024 Bunny - All rights reserved
Az oldal szöveges és képi tartalmának felhasználásáról az impresszumban tájékozódhatsz.
Impresszum / Adatkezelés