»» ««
magpali hozzászólásai:

Első   Visszalép Következő   Utolsó

1
  fórumok / Hírek fórumai / 2012-01-08 Kisokos az e-könyv olvasókhoz
25. magpali Ugrás 2012 jan 09. 21:41  
Nagyon jó!
Annyi kiegészítést tennék, hogy van hibrid verzió is. Nevezetesen mind e-ink, mind tft kijelzője van az eszköznek. Ez persze egy kicsit vastagabbá teszi a szerkezetet, de így egy mindent egybe cucchoz juthat a versenyző. Ilyen pl a Entourage Pocket Edge. Furcsa jószág, de jól kiegészíti egymást a két oldal.
  fórumok / Hírek fórumai / 2010-08-08 A túraszervezőt hibáztatja a halottkém
9. magpali Ugrás 2010 aug 10. 10:01  
Igazatok van! Tényleg figyelmetlen voltam, mert szó sincs arról, h elfogyott a gáz a palackból. Meaculpa. Attól még akkor is megmarad a kérdés: átgondolta egyáltalán, amit tesz? Azt gondolom, h egy DM-nek (2004 óta volt DM) elég sok mindenre kell(ene) figyelnie, ami nem a vízben, hanem a parton-hajón kezdődik. Egyébként tényleg sajnálatos az eset, sajna bárkivel előfordulhat.
5. magpali Ugrás 2010 aug 09. 17:34  
Kiváncsi vagyok hány merüléssel lett DM? Simán megkérdőjelezhető az őt oktató tudása is, ha ezt a megoldást választotta 30m-en. Tényleg marha jó merülőhely lehet, ha egy DM is ennyire bele tud feledkezni és nem veszi észre, hogy kong a palckja az ürességtől.
  fórumok / Hírek fórumai / 2010-05-12 Végzetes pánik
87. magpali Ugrás 2010 jún 22. 08:59  
Tényleg lehetne mesélni, hogy kikből lesz oktató...Véleményem szerint ez az oktatóképzősdi is olyan, mint 1 egyetem: ott is csak arra tanítanak meg, hogyan gondolkozz. Itt is csak a technikákat, a többit neked kell felszedni (sokszor már előtte).
Viszont nem lenne etikus, ha egy oktató itt a saját tréningjeit/oktatási szervezetét teljes egészében kitárja a nagyközö(n)sség elé. Az látható, hogy szépen szórják a morzsákat, hátha valaki ráharap és benevez egy tanfolyamra. ő is a piacon veszi a paradicsomot...
Ugyanakkor, ha már hozzászól, akkor mutassa meg, hogy igen is magasan képzett a témából és ne csak pocskondiázzon. Szokták mondani, ugatni könnyű, azt fekve is lehet.
Ennek a fórumnak is az az értelme, hogy tanulunk belőle, hallunk olyan információkat, aminek mindenképp utána akarunk nézni
80. magpali Ugrás 2010 jún 21. 15:36  
vizidino!

Nem vagyok egy hozzászólós típus! Sőt...
Jelenleg is járok "tanfolyamra", pedig oktató vagyok. Mi a célom? Egyrészt, hogy amit oktatok  - "ne két leckével a tanuló előtt legyek", minta régi orosz tanárok az angol órán - abban teljesen biztos legyek, ne tudjanak fehér foltokba kérdezni  a tanulók, másrészt az újabb technikák/felfedezések/stb megismerése, a saját dolgaimhoz  (oktatás/merülés) való adoptálása.
Az, hogy ki, hogy lesz/lehet oktató...szerintem egy újabb topic születése lenne...
Első   Visszalép Következő   Utolsó

1
Fórum v1.104 - © 2007-2018 Bunny

Merülőhelyek

Small Giftun / Police station

Egypt, Red Sea

3/8 db alapján:érdekes(átlag: 4.1) átlagos nehézségű
max: 38m, látótáv: 10-25m , driftes

napihajós megközelítészátony merülés fal merüléskorallos, trópusi élővilágteknős legalább 1.5m-es hal delfin

Búvárbazár

5mm-es neoprém ruha

Ár: 25.000 Ft.


Látogasd meg és lájkold facebook csoportunkat, videóinkat pedig a Vimeo csatornánkon is elérheted.

Powered by babelrabbit engine © 2004-2024 Bunny - All rights reserved
Az oldal szöveges és képi tartalmának felhasználásáról az impresszumban tájékozódhatsz.
Impresszum / Adatkezelés