»» ««
Godfather_ hozzászólásai:

Első   Visszalép Következő   Utolsó

1
  fórumok / Hírek fórumai / 2007-06-24 Anubis-Deepdreams együttműködés
78. Godfather_ Ugrás 2009 már 31. 18:15  
Pontosan, nagyon jól látod. Magam is az idegenforgalomban dolgozom, csak itthon. Mindíg van egy két barom akinek semmi nem jó, és soha nem tudsz a kedvére tenni. Tény, hogy ezekkel is úgy kell bánni mint ha normálisak lennének. Hogy ez néha nem megy, mert szar napod van, sajnos ez is előfordul mindenkivel. Aki mást mond az hazudik! Egyébként Suzy velem nagyon aranyos volt, ezúton is köszönök neki mindent!!!!
67. Godfather_ Ugrás 2009 már 29. 13:57  
A múlt héten voltunk merülni egy egyhetes búvártúrán a DD szervezésében. Megvallom őszintén kissé nyugtalanítottak az itt leírtak. Nos a tapasztalataim homlokegyenest különbözőek az előzőekben leírtaktól. Korrekt és kedves kiszolgálást kaptunk,minden mindíg a megbeszéltek szerint történt. Pontosak és korrektek voltak. A felszerelést minden este el lehetett mosni, nekünk ilyen jellegű problémánk nem volt. A kaja a hajón nagyon jó volt és több mint elégséges! 5 nap alatt 11 -et merültünk a céggel, és soha nem voltunk kétszer ugyanannál a reefnél. Nekem az egyik legjobb túrám volt egyiptomba, pedig ez volt az 5. alkalom. Én csak ajánlani tudom a céget, pozitív élményeim voltak velük kapcsolatban, olyannyira, hogy novemberben valószínűleg ismét velük megyünk túrázni!
Első   Visszalép Következő   Utolsó

1
Fórum v1.104 - © 2007-2018 Bunny

Merülőhelyek

Middle Reef

Egypt, Red Sea

3/7 db alapján:érdekes(átlag: 2.9) átlagos nehézségű
max: 27m, látótáv: 10-25m , áramlás , driftes

napihajós megközelítészátony merülés scenic, nézelődős merüléssziklás, hasadékos élőhely nyílt vízi fajoknagy rája teknős

Búvárbazár

5mm-es neoprém ruha

Ár: 25.000 Ft.


Látogasd meg és lájkold facebook csoportunkat, videóinkat pedig a Vimeo csatornánkon is elérheted.

Powered by babelrabbit engine © 2004-2024 Bunny - All rights reserved
Az oldal szöveges és képi tartalmának felhasználásáról az impresszumban tájékozódhatsz.
Impresszum / Adatkezelés