»» ««
  fórumok / Hírek fórumai / 2012-06-17 Rekordjavító merülésekbe kezdtek a kínaiak

Hatezer méter alá merült Kína Csiaolung (Jiaolong) nevű merülőkabinja a Föld legmélyebb pontján, a Mariana-ároknál.

Tovább a teljes cikk olvasásához.


Hozzászólást csak regisztrált felhasználótól fogadunk el. Regisztrálás/belépés.


 6. medve 2012 jún 25. 11:31  
felelősségtudatból, toleranciából, a másik ember - élőlény - iránti tiszteletből. ha a konfucianizmust, mint létszemléletet nézed, akkor mindezekből megdöbbentően kevés van kínában.
 5. medve 2012 jún 25. 11:29  
nem mondtam, hogy nincs fenn, bár amit egy kínai mond, azt csak akkor hiszem el, ha saját szememmel látom. sőt, inkább még akkor sem.
sokan azt gondolják, ez így van, de sokan nem tudták, hogy már nemzetbiztonsági kockázatot jelent a sok hamis alkatrész, amit az amerikai légierő gépeibe építettek be... nem beszélve arról, hogy a sok elektromos kütyű már régóta inkább vietnámio és thai, mintesem kínai.
kína egy érdekes ország, hosszabb időt kell ott eltöltened, hogy megértsd a kínai lélek bugyrát. és az, hogy hogyan vélekednek a világról. és nem biztos, hogy boldog leszel, ha ezen túl vagy...
 4. hopposztkopp 2012 jún 18. 09:08  
Erről a Groves nevű amerikai jut eszembe, akinek csak pénzt, teret és embert adtak -szigorúan elszámoltatva - és megalkotott egy olyan rendszert, ami létrehozott egy olyan dolgot ami azelőtt nem is volt. Csak az ideje volt kevés.
Szóval ott Kínában miből is van kevés?
 3. Bunny 2012 jún 18. 01:47  
Az a rakás valami csak fent van ám, hellóka, és az nem megy fel magától. Sokan azt gondolják a kínai ipar az amit a kínai piacon látsz, pedig ami márkás villanyos motyód van az is kínai alkatrészből áll.
 2. medve 2012 jún 18. 00:38  
hát izé, azért erre ne vegyél mérget. kétségtelen, hogy jók PR-ban, és lopnak amennyit csak bírnak, de azért a valós teljesítményekkel gondok vannak. ismerős recept...
 1. Bunny 2012 jún 17. 08:49  
Erről csak az jut eszembe, most küldték fel az első női űrhajóst, és szőrmentén megemlítették abban a cikkben, hogy kapcsolódni fognak a kínai űrállomáshoz. Én meg néztem egyet, a kínai ... mihez? Wazze, bizonyára nekem kerülte el a figyelmem, de már űrállomásuk is van. Jó reggelt "fejlett" világ ezek ott suttyomban utolérnek sőt lehagynak mindenkit.
Fórum v1.104 - © 2007-2018 Bunny

Merülőhelyek

Ras Mohammed, Yolanda Wreck / Reef

Egypt, Red Sea

6/11 db alapján:kimagaslóan érdekes(átlag: 4.5) nehéz körülmények
max: 39m, látótáv: 10-25m , áramlás , driftes

napihajós megközelítészátony merülés roncs merülés rakománynyílt vízi fajok korallos, trópusi élővilágteknős jelentős halraj nyílt vízben legalább 1.5m-es hal

Látogasd meg és lájkold facebook csoportunkat, videóinkat pedig a Vimeo csatornánkon is elérheted.
A fórumban leírtakért a divecenter.hu felelősséget nem vállal, az kizárólag a hozzászóló magánvéleménye.

Powered by babelrabbit engine © 2004-2024 Bunny - All rights reserved
Az oldal szöveges és képi tartalmának felhasználásáról az impresszumban tájékozódhatsz.
Impresszum / Adatkezelés