»» ««
  fórumok / Hírek fórumai / 2011-10-30 Halálos ítélet a cápákra

Ausztráliában pánikszerű reakció követte a legutóbbi halálos cápatámadást a kormányzat részéről.

Tovább a teljes cikk olvasásához.


Hozzászólást csak regisztrált felhasználótól fogadunk el. Regisztrálás/belépés.


 6. hopposztkopp 2011 nov 04. 09:09  
Maradva a közlekedésnél: erdőkben és ahol van vadon élő állat , kitesznek egy táblát. Valaki mégis rongyol ezerrel és telibe kap egyet - bár a kárát térítik - magára vessen! Ahol viszont a kocsi "rongyolhat", ott lekerítik az egész utat. Mégis bejut v.mi és bajt okoz, az baleset.
(gond: egy ember döntése még nem "szentírás" normális helyeken. Ilyen helyből van roppant kevés)
 5. bekabela 2011 nov 04. 08:35  
Szarvával rontott egy autóbusznak egy szarvasmarha a Nógrád megyei Bárna határában.... És még sok egyéb halálos kimenetelü balesetet okoznak a szarvasmarhák. Szerintem ezeket is mind ki kellene lőni.... És még ott vannak a lovak is. Úristen! Valamint az összes kókuszpálmát ki kellene vágni, hogy ne essen a dió senkinek a fejére...
 4. jokerke86 2011 okt 31. 11:49  
Én az összes teljesen vega nagy fehéret egyből kiszúrom, igaz még nem kellett rámutassak egyre sem, mert mind húsevő volt, amit láttam :) Egy ilyen gyorstalpaló lehet ha jó, de elsőre valahogy úgy képzelem el, hogy kiáll valaki és elmondja hogy ne menny olyan vízbe ahol nagy fehérek úszkálnak, használj ketrecet ha mégis oda mész és ha vérzik valamid, akkor még annyira se menny be közéjük. 4-5 cápa kifogása szerintem sem megoldás, de látszatintézkedésnek megteszi és el lehet adni az embereknek, hogy a kormány törődik velük és lehet menni a vízbe. Nekem az a problémám az ilyen felkészítőkkel, hogy maximum egy téves bíztonságérzetet adhatnak. Nem látom, hogy hol segítene rajtam egy ilyen felkészítő, ha kis csoporttal lennék a vízben és egy 5 méteres nagy fehér eldöntené, hogy márpedig ő itt belőlünk kajálni fog. Ha tévednék akkor valaki homályosítson fel.
 3. elche 2011 okt 31. 11:28  
Bizonyos alap dolgokra fel lehet hívni a figyelmet. Látom, te nagyon értesz a cápákhoz, én nem annyira, ezért figyelek arra, amit olyanok mondanak, akik többet tudnak a témáról. A leölés csak akkor megoldás, ha mindet kiirtják, ez meg azért kissé túlzó reakciónak tűnik. Ha kifognak 4-5 cápát, azzal megoldják a problémát?... Vagy te ugyanilyen magabiztosan rámutatsz arra a pár ragadozóra, a többi növényevő nagy fehért ránézésre kiszúrod?
 2. jokerke86 2011 okt 31. 11:06  
Burgess bácsi ha tart nekem egy gyorstalpalót arról, hogy amelyik cápa a kezemből eszik az előbb-utóbb a lábamból is fog, az milyen mértékben alakítja át növényevővé a nagy fehéreket? Ha meg ezzel csak azt akarja elérni, hogy az emberek ne mennyenek be a vízbe, akkor elég ha jól felfújja a cápatámadásos történetet és ugyanazt eléri olcsóbban.
 1. hopposztkopp 2011 okt 31. 10:52  
Mindig lesznek idióták akik vadállatokkal akarnak barátságot kötni. A másik véglet, aki mindezeket el akarja pusztítani. Az ember attól lehetne más, hogy ismer jobb megoldásokat, mint a természet. Ölni a legprimitívebb lény is tud - és teszi is. Egy politikusnak már kellene, hogy több sütnivalója és "látóköre" legyen mint egy amőbának.
Fórum v1.104 - © 2007-2018 Bunny

Merülőhelyek

Dibba´s Rock

United Arab Emirates

1/1 db alapján:kimagaslóan érdekes(átlag: 5) könnyű körülmények
max: 15m, látótáv: 10-25m

speedboat-os megközelítészátony merülés scenic, nézelődős merüléskorallos, trópusi élővilág sziklás, hasadékos élőhelyjelentős halraj nyílt vízben

Búvárbazár

Ratio computers O2 analizátor

Ár: 49.000 Ft.


Látogasd meg és lájkold facebook csoportunkat, videóinkat pedig a Vimeo csatornánkon is elérheted.
A fórumban leírtakért a divecenter.hu felelősséget nem vállal, az kizárólag a hozzászóló magánvéleménye.

Powered by babelrabbit engine © 2004-2022 Bunny - All rights reserved
Az oldal szöveges és képi tartalmának felhasználásáról az impresszumban tájékozódhatsz.
Impresszum / Adatkezelés