»» ««
  fórumok / Képtár megjegyzések / 2009 Narancsvidék

A képen látható víz alatti élőlényen karakteresen szerepeljen a narancssárga szín. 
Szavazási határidő: 2009. szept. 30. 21.00

Megnézem a(z) 2009 Narancsvidék albumot.
Szavazni vágyom!


Hozzászólást csak regisztrált felhasználótól fogadunk el. Regisztrálás/belépés.


Első   1 2 3 4 5 6 7 8 9
 211. Garfield33 2009 sze 22. 15:52  
Igen, Luciferin, kinek termete Petőfi, szíve Arany, és esze Tompa...
 210. Garfield33 2009 sze 22. 15:50  
Szerintem mindenkire ragadt valami abból, ami itt elhangzott az idők során.
Ettől függetlenül lehet, hogy az illető utoljára egy éve volt víz alatt, így továbbra is abból az alomból tesz fel képeket, amiből előtte. Netán merült azóta, de ugyanazzal a gagyi, belső vakus kacattal dolgozik, tehát nem is fog tudni jobb fotót prezentálni. Főleg nem olyat, amit a nagyok lőnek a komoly cuccokkal.
Az összehasonlítás így eleve nem lehetséges, de mindenki saját magához mérhető igazán. Ezért aztán előfordul, hogy többre becsülök egy amatőrtől egy relatíve jó képet, mint egy profitól egy "nem rosszat", még ha abszolút értékben ez utóbbi messze felette áll is.

Ja, Lucikám, egy múltkoriért tartozom: szintek és szidni...
 209. Vanek 2009 sze 22. 15:37  
Így van, szintek vannak. Van Búvároktató. Van jó búvároktató. Van kitűnő búvároktató. Van egyszerűen zseniális búvároktató is. No és van Luciferin! Aki múltkor egy narancsültetvényen búvároktatott és mégsem metszették a szívét, pedig aranyból van.
 208. Garfield33 2009 sze 22. 15:32  
Engem ne keverj bele  :-)
 207. elche 2009 sze 22. 15:27  
Szép amit mondasz, akár még egyet is érthetnék vele.
De, valami mégiscsak érthetetlen. Ha ezek a dolgok ilyen szépek, kerekek, egyértelműek, akkor miért vitatják időnként itthon is, külföldön is rangos versenyek komoly zsűrijeinek döntését? Mind tudjuk, ez egy gyakran előforduló dolog.
Szóval a rutinos fotós is gondolhat azt, amit akar, meg is írhatja, komolyan vagy komolytalanul. Ha mindenki megsértődne azokon a versenyeken, ahol szerinte igazságtalanul maradt ki a legjobbnak választottak közül, vagy nem úgy nyilatkozott a képéről mindenki, ahogy ő gondolta, hamar pici klikkek apró versenye lenne az összes megmérettetés.
Azért is kell megvédjem a véleményezőket, mert ők nem csak gondolták, hanem meg is írták amit egy-egy képről gondoltak. Remélem nem kell átmenni a világnak egy olyan állapotba, hogy kizárólag pozitívumot kell írni, mert megsértődik a jó fotós is meg a rossz fotós is, meg a szervező, a zsűri, és -ha meg nem haragszik, mert még őt is belekeverem- talán maga a Jóisten is.
 206. Luciferin 2009 sze 22. 15:27  
Miért nem lesz minden tanár öngyilkos??? Hiszen olyan kevesen kapnak Nobel díjat!
Emberek színtek vannak.
Van gyerek rajz, Reich Károly és Picassó.
Mindegyiket lehet dicsérni (és szídni).
Elmondják a képemről, hogy elúszik belőle a búvár (azóta is fáj :-) ), de már erre odafigyelek.
A másik meg nem. Van aki fejlődik (egy ideig) más nem. Bele kell törődni.
DD elkezdett itt valamit csinálni (tán küldetéstudatból :-) ). ((((Köszönet érte!)))) Aztán most belefáradt, kifakadt. Majd újra kezdi. (Közben meg kár összeveszni a haverokkal.) :-)
Aztán vannak új lelkes harcosok, akiknek az előző évben elmondott javító jellegű kritikák kimaradtak. Hát azoknak újra fel kell(ene) hívni a figyelmüket. Türelemjáték.
...és akkor még nem is írtam, hogy melyik kép tettszik.
Ja, még visszarévedek azokra az időkre amikor javasoltam (nem csak én), hogy a "profik" és az "amatőrök" külön versengjenek, hogy mit kaptam én azért...
Meg még annyit, hogy egy idő után be lehet fejezni a vitákat, nem kell még hetekig ugyanazt a csontot rágni. (Szeritem...)
:-))
 205. zorro 2009 sze 22. 15:09  
Üdv Mindenkinek !

Ritkán olvasom mostanában a fórumot , csak átfutom , és ha bővebb írásokat látok abba beleolvasok ..
Így vettem észre a tegnapi -mai vitát .
Bár tudom , az én kritikáimat sem igazán szeretitek , azért most hozzászolnék ha szabad :)
Már pedzegettem régebben , hogy hogyan megy itt a szavazás , mennyien szavaznak stb. , és el is ment a kedvem a képek küldésétől , mert úgy éreztem kicsit "baráti" alapon megy az értékelés .
Persze DD a barátom , és elfogultsággal is vádolhattok , de én értem mi a baja , mi bántja .
Nehéz egy olyan forúmon , ahol "profik" és "amatőrök" közösen jelennek meg , ahol lehet jópofizni ( ami nem baj ) .
Ami engem zavar , hogy a profik hiába osztják az "észt" , a hibák mindig ugyanazok , és kevesen igyekeznek jobbat , jobban csinálni . Persze aki akar , tanul . Ha valaki veszi a fáradtságot , és visszamenőleg , akár évekre is , elolvassa a vitákat , értékeléseket , rengeteget tanulhat , sőt szinte minden itt van , de meg kell hogy értse-el KELL hogy fogadja .
Ezért gond , ha egy profi , ha még poénból is , lehúz egy olyan képet , ami igenis IDőT ÁLLÓ , ma is szenzációs , megismételhetetlen !! A beküldött képek közül egy van , ami ezt a szintet eléri , a Balage fotója , és divefotóé is , csak szerintem egy kissé túl van élesítve-szaturálva , de lehet tévedek , tudjátok a digi-világról való véleményem ...
Ha valakit a rosszul elkészített krumplistészta tesz boldoggá , ám legyen , maradjon az , aki akar , nem gond , nézze a Mónika show-t , kit zavar ? Ezért értem meg  , ha valaki belefárad ebbe , és már nem akar harcolni , mert a butasággal elég nehéz .

Tisztelettel

Gulyás Zsolt
 204. elche 2009 sze 22. 14:25  
Nézd, nem lehet megkérdőjelezni a fórum fórumságát. Mindenki bejöhet, hozzászólhat. És alapvetően nincs "pontértéke" egyetlen hozzászólásnak se. Ez nem csak a fotózásos fórumokra igaz: egy problémához hozzászólhat több ezer merüléses oktató meg OW-tanfolyamos is. Ez már csak ilyen.
Az is tény viszont, hogy nem csak az írás szabad mindenkinek, hanem egyedi döntés a hozzászólók és hozzászólások besorolása. Nem hazudom azt, hogy én mindenkinek a véleményét ugyanúgy veszem figyelembe, mert igenis én is más és más módon olvasom a hozzászólásokat. A fórumban az a jó és szép, hogy nyílt, mondhat bárki bármit, és éppen ez a szabadság adja meg a lehetőségét annak, hogy rátaláljunk azokra az emberekre, akikre még jobban odafigyelünk, akivel vitatkozunk. Leültethetünk ide bármilyen profi fotós kört észosztani, de ha valaki attól boldog, hogy az anyukája szerint a világ legjobb képe az életlen halacska, akkor ez nem ettől fog megváltozni.
Egyébként sem kötelező, hogy megváltozzon: mindenkit az töltsön el örömmel, ami csak neki tetszik. Aki többet, mást akar, az úgyis meg fog kérdezni téged, Zookot, Archit akár magánban is. Mint ahogy jó dolog filmekről beszélgetni itt, de nagyon jó volt pár komoly szót váltani divefotóval is Krk-en videotechnikáról, egyebekről. Én ezt nem érzem tragédiának. Mind életlen halacskákkal indultunk. Aztán ki így, ki úgy kezdett el viszonyulni a képekhez, a búvárkodáshoz, meg mindenhez. De amit nem írnak le, arról nem lehet beszélni/vitatkozni se. Te most nem értesz egyet valamivel, más meg veled nem ért egyet. Ez így rendben is van. Valahogy mindenkiben lecsapódik majd egy-egy ilyen vitának a konklúziója.
 203. Garfield33 2009 sze 22. 14:13  
De bizony, itt jópáran vannak, akik nagyon meg tudnak bántódni, ha negatív dolgot mondanak az alkotásukról.
Még bizony én is.
Csak nekem könnyebb. Kis tudás, kis sértődés  :-)

 202. Zook 2009 sze 22. 14:07  
kedves elod laszlo. nem fogok veled a tovabbikaban vitatkozni. elszamoltatni meg vegkepp ne szamoltass el. komolyan nem ertem mi a bajod, de mostanra mar nem is igazan erdekel. kar erte. pont.
 
Tokolyi Csaba
 
ui: remelem hamar meggyogyulsz.
 201. Darth-Digilog 2009 sze 22. 14:06  
1. Nem a közönség szavazatra vagyok kiváncsi, hanem Zook véleményére indokokkal alátámasztva. Ez egyébként is érdekes játék. Jöhet privátba is, hogy ne befolyásoljuk a közönséget.
2. Sokan nem így vélekednek, hogy ez szükséges dolog.
2a. Nem sértődtem meg, mert hidd el nem érdekel az a kép engem, én már rég unom és már rég mást szeretnék máshogyan fotózni. Nekem is sokkal jobban tetszenek Archi dinamikusabb felvételei, vagy Zook kollega egészen egyedi látásmódja.
3. Szegény Ibolyától meg mégegyszer bocs, véletlenül te lettél a pistike. Szükség van a bíztatókra is! :-)
 200. Garfield33 2009 sze 22. 13:56  
Gondoltam én, hogy még nincs vége...

1.   - Majd október 1-én, az eredményhírdetéskor
2.   - Butaság. Nagyon sokat tanultunk a versenyekből meg az értékelésekből. Épp ezért aztán - ha fotózni nem is - de hibákat megtalálni már tudunk.
2a. - De, besértődtél.
3.   - Látod, Ibolya, én megmondtam neked, hogy nem vezet jóra, ha ekkora szíved van  :-)
 199. Vanek 2009 sze 22. 13:47  
Hát homoerotikus hajlamaidat ismerve ennek igencsak örülök...
 198. Garfield33 2009 sze 22. 13:45  
Elhatárolódom tőled!
 197. Darth-Digilog 2009 sze 22. 13:43  
Néhány megjegyzést ha megengeditek. :-)
1., Ha Zook azt írja nem tetszik a képem, azt elfogadom. De nem ezt írta, hanem megkérdezte, hogy direkt olyat küldök, ami labdába se rúghat. Ezért még mindig várom az elöttem végzők 10-es sorát Zook kollegától. Tényleg kiváncsi vagyok!
2., Az egész nem az én felvételemről szól, mégha úgyis tűnik nektek, hanem arról, hogy ez a fórum anno úgy indult, hogy tanulni akartak az ide látogatók. Mára, olvasva az alant szólókat ez megváltozott -az én hibám, hogy nem vettem észre- és főzőversenyekről, meg mennyiségi fotózásról szól. Az a baj, hogy én csak most vettem észre, hogy a nagy része ennek a fórumnak már nem akar fejlődni, csak csacsogni sok-sok uncsi felvételről. Én sokáig örültem, hogy pl Bunny és Thomasbuvar mennyit fejlődött az elmúlt két év során, talán ennek a fórumnak is köszönhetően, de mára úgy látszik, hogy többségbe kerültek azok a fotósok akiknek bőven elég a megörőkítés és nincsen többre igényük. Elnézést kérek tőlük, valószínűleg ők sosem fogják megérteni miért is gerjesztettem ezt a vitát, mert nem is érdekli őket. Mégegyszer mondom az én hibám, hogy nem vettem észre, hogy már másról szól a fórum, és ide már nem kellek. Árral nem szívesen úszom szembe. Nem a sértődöttség szól belőlem, hanem végre rájöttem, hogy ez egy amatőr oldal és nem is akar több lenni. Szívesen beszélgetek és mondom el a véleményemet továbbra is privátban bárkinek, vagy ha a DC felkér értékelni, de itt tényleg nincs értelme szélmalomharcot vívnom. Vagy lehetne csinálni egy profi fotós fórumot, ahol a fejlődni kívánók raknának be képet és beszélnék meg a dolgaikat, met ez így most nagyon vegyes. Azoknak akiknek a kritikáim erősek voltak, meg mondanám, hogy anno erre kért fel a fórum (akkor még többségben voltak a tanulni vágyók) és ezért lettek ilyenek, ezért lettem Darth-D.
3., És Zook a levezetésed igaz lenne ha az emberek nem mennének a könnyebb út után. Azaz ha dícsérik a képedet könnyebben elfogadják, mint ha szidják. És nem az a gond, hogy Ibolya (mégegyszer bocs, hogy épp te voltál a példa, ez véletlen volt) megdícsér egy képet, hanem az a gond ha nincsenek rendbe téve a dolgok, és a profik úgy fogalmaznak ami könnyen azt sugallhatja, hogy mennyivel jobb az életlen elúszó hal, mint a komponált.

Na most ennyi...
folyt köv.... :-)
 196. Vanek 2009 sze 22. 13:34  
Erről tán a pasiját kéne megkérdezni...
 195. Garfield33 2009 sze 22. 13:29  
Te meg főleg maradj csendben.
Aki nemsokára megy a pörölyök közé, az monnyon le!!!!!
 194. Archi 2009 sze 22. 13:26  

Na szép kis balhé alakúlt ki.. sajnos a képeket kritizálni márpedig szükséges, talán itt vetném fel a "tökéletes kép fogalmát"??

De addig is elmegyek kicsit "dolgozni" hátha sikerül velük találkozni.... Meg megnézem hogyan is dolgozik az NG videós csapat.... Peace...


 193. Garfield33 2009 sze 22. 13:05  
Még mindig jobb, mintha makkal....  :-)
 192. Vanek 2009 sze 22. 12:53  
Éhes Démon narancsos krumplistésztával álmodik...
 191. azarabdémon 2009 sze 22. 12:50  
Ha van egy főzőverseny, aminek a neve és témája a "KRUMPLI", és indul az egyik országosan ismert (??) szakács valami fúziós konyha titkos krumplireceptjével, attól nekem még a sarki versenyző a krumplistésztával igenis tetszik, sőt, ha odapirította az alját, és kicsit szaftos a tészta, akkor rá fogok szavazni, mert finom, bár nem metsz aranyat.


ui. Szerintetek éhes vagyok?  ...  

 190. 2twins 2009 sze 22. 11:32  
Nem szégyen a jobbaktól tanulni. Csak néha kellemetlen...
 189. Garfield33 2009 sze 22. 11:15  
Arról szó sincs, de azért dícséretes volt a dolog...
 188. 2twins 2009 sze 22. 11:11  
Éééén? Hát hogyan léphetnék én a nyomodba???
 187. Garfield33 2009 sze 22. 11:05  
Persze, most már hiába magyarázkodsz!!!
Gonosz főintrikus  :-))
 186. 2twins 2009 sze 22. 10:55  
ÖÖÖ, nem ebben, én is bejátszottam a képnézegetős sztorit:)


 185. 2twins 2009 sze 22. 10:54  
Engem sem érint a téma, de hol van a narancs abban az ominózus képben?

 184. elche 2009 sze 22. 10:50  
Mivel a téma nem érint, ugyanis az én képeimet nem nagyon dicsérik amatőrök se, meg profik se, ebbe nem kell belefolynom.
De azt azért csak hozzá kell tegyem, hogy ez a havi fotósverseny közönségszavazásos, ilyen volt tegnap is, meg egy hónapja is, meg mindig is. Láttam teljesen félrecsúszott közönségszavazásokat már, a mienk szerintem jellemzően nem irreális eredményeket szokott hozni. Bárhogy is van, ez nem atomfizika, hogy egy rossz döntés miatt szétrobbanna egy egész város, és a többség él azzal a lehetőséggel, hogy szavaz, pusztán az ízlésére hallgatva. Azt azért nehezen hiszem, hogy ha véletlenül az egyik fordulóban az én képem több pontot kapar össze, mint egy komoly fotós arra a fordulóra beküldött felvétele, bárki úgy gondolná, én ettől már jobb fotós is vagyok a profinál. Sőt, én sem hiszem ezt, és tanácsot is inkább tőle fogok kérni a továbbiakban is, nem magamtól.
 183. Ibolya 2009 sze 22. 10:37  
A...mindenki követhet el hibát ;-)
 182. Zook 2009 sze 22. 10:29  
megse :)
 181. Garfield33 2009 sze 22. 10:19  
Én biztos Ibolya véleményét veszem figyelembe   :-)

(Ööööö, az az A B X Y egy kicsit kusza volt, de azé rágyöttem a végére... :-)
 180. Zook 2009 sze 22. 10:01  
ha A megdicsert egy B kepet es X lehuzott egy Y kepet akkor ebbol az kovetkezik hogy A szerint is Y szar es X is ugy gondolja hogy B jo - annak ellenere, hogy A velemenyezte volna Y kepet es X elmondta volna mit gondol B keprol? DD neked tenyleg egurult a gyogyszered, draga baratom, pihend ki magad es javaslom rekesszuk be a vitat, mert velemenyem szerint EZ karos. beszeljunk errol szemelyesen, akar tobben egyutt, akar negyszemkozt, ahogy jol esik. tisztellek es baratom vagy, full respect meg minden, de sztem tulsagosan beleporogtel ebbe a dologba, olyannyira, hogy most mar a dolog sajat lenduletebol forog tovabb es ok nelkul gazolunk bele masokba...

az meg, h nincs melletted Gabor, hat koma. alkoss velemenyt magad. ettol a forumtol meg nem fogsz karosodni. ellenben sokan fognak epulni belole. hiszen ha jon egy kepre szaz dicseret, es egy ejney-bejnye egy nagyobb nevtol, mondjuk pl danitol de mondhatnek masokat is akkor szerinted melyiket fogja a kep alkotoja leginkabb figyelembe venni? sulyozas, tudod. komolyan nem ertem mi lelt, mindjart kiszaladok es fellocsollak egy veder vizzel. haho teso, ebreszto!


 179. Bunny 2009 sze 22. 09:49  
mi ez a kedd, hétfő?
 178. pygmy 2009 sze 22. 09:47  
vazze, előbb Ibolya most meg Te? ne menj haza és ő se menjen haza :)
 177. aron5 2009 sze 22. 09:43  
szép hobbi a festészet
 176. aron5 2009 sze 22. 09:42  
egy az egyben azt gondolom, mint a miniló.

én nem fotózom, de miért lenne az bárki fejlődésére káros hatással, ha leírom, hogy DD képe nem fogott meg? Lehet, hogy minőségileg a többihez képest jó/jobb (mert jobb technikával, nagyobb fotós tudással, "jó fotós szemmel" készült), de ha nekem nem ad több élményt a többinél, akkor nem ad. Tőlem lehet jó helyen az átló, meg jók a színek, de egy ilyen portré(?) nem sokat mutat. Nekem.

DD, szerintem Zook arra gondolt, ami bennem is felmerült: valószínűleg sok más képed nagyobb hatást váltott volna ki, mint ez. Neked tetszik, ezért nevezted, mi meg azt gondoljuk (nem ismerve az összes fotód), hogy biztos van még jobb képed. Mert megszoktuk. Így jár, akinek megszokják a minőségi képeit... (tudjuk, ez is az) :)
 175. Garfield33 2009 sze 22. 09:42  
Pacika, ha már veled sem lehet viccelni, akkor rögtön hazamegyek...
 174. Thomasbuvar 2009 sze 22. 09:39  
A Te véleményedet támasztja talán alá az is, ha valaki belenéz a minap lezárult National Geographic Nemzetközi Fotópályázat versenyképeibe. A fotoklikk oldalán megtekinthető a teljes felhozatal, illetve látszik, ki jutott túl az 1., 2. fordulókon. (A nagyon ügyesek azt is meg tudják nézni, kik lettek dobogosak.)
Szóval tanulságos...
 173. pygmy 2009 sze 22. 09:31  
ez most nekem? miért?
 172. Ibolya 2009 sze 22. 09:28  
Ten bar-ten bar!!!
 171. pygmy 2009 sze 22. 09:24  
Igen, én beszélek:) És hiába a gúny, igenis sokat fejlődtem. Még Ibolya is megdícsért!! Ettől függetlenül nem gondolom, hogy fotós übermensch lennék. És tudom, nem fogsz örülni, de én már nagyon boldog vagyok attól is, hogy eddig eljutottam az új hobbimban.
 170. Garfield33 2009 sze 22. 09:17  
Te beszélsz az élethűségről???
Impresszionista!!!!   :-)

 169. Garfield33 2009 sze 22. 09:15  
De akkor talán az is belefér, hogy - természetesen a legnagyobb tisztelet mellett - ha egy hejdeprofi fotó nem tetszik a köznép egyszerű fiának, akkor mondhassa azt, hogy "nem tecc", dacára annak, hogy megfelel a JÓ FOTÓ valamennyi kritériumának.

A hozzáértők a képekről alkotott és leírt véleményükkel természetesen sokat segítenek abban, hogy egy kezdő fotós egyre ügyesebb legyen. Viszont a közönség más. Nekik a vájt szeműek (itt most nem a holló utáni állapotra gondolok) iránymutatást adhatnak, de a végső döntést nem hozhatják meg helyettük. Szóval a "tecc - nem tecc" örökké szubjektív marad, és ez szerintem így helyes.

Ahogy tanult pygmy barátom mondta egy másik topicon: De gustibus non est disputandum...


 168. pygmy 2009 sze 22. 09:07  
Hmm. Jó kép, nem jó kép? Ki dönti el? Sose érdekelt igazán a műkritikusok véleménye. Megállok az alkotás előtt, nézegetem és döntök. Tetszik vagy sem. Felőlem lehet a Mona Lisa vagy bármi magasztalt maszatolás, ha nem tetszik, hát nem tetszik. Az én véleményem, az én ízlésem.
Ha művész lennék, csak a közönségdíjakra hajtanék. Az valami. Az tömeg, egy igazán jó mintavétel. Sose gondolkoztatok azon, miért nem találkozik mindig a közönség ízlése a szakértőékkel? Gondolom nem, mert nem érdekel. Pedig lehetne rájuk is figyelni, mert néha tanulságos lehet véleményük akár műről, akár alkotóról.

Ja, és hogy fotós témánál maradjak, nálam még mindig az a fontos, minél élethűbben adjon vissza egy kép egy pillanatot az adott témáról. Ha hátulról fotózva, hát hátulról fotózva:) Ha ezért a szerkesztők a művészek nyomására megfelezik kiosztott pontjaim számát, nem fogok sírdolgálni:P
 167. Garfield33 2009 sze 22. 08:58  
"A jó kép az az évek múlva is jó kép marad..."

Archi, minden tiszteletem a tiéd! De komolyan! Egy ilyen nyitott végű mondat...  :-))

 166. Bunny 2009 sze 22. 08:56  
Igazából mostmár nem akarunk mit csinálni, elba**tuk, nem figyeltük, DD pedig valószínűleg szintén elfelejtkezett erről a pontról. Ezúton is szeretném felhívni a versenyeken nagy örömünkre helyezéseket elérő fotós barátainkat és DD :) figyelmét , hogy figyeljenek oda az említett kitételre! Ti tudjátok jobban melyik képetek mikor nyert, azokat ne indítsátok, mi nem tudjuk mindenkinek az összes képét fejben tartani. Tehát ami 1-10 helyezést ért el, azt ne légyszi legközelebb!

Értékelés ügyben a véleményem, hogy DD-nek nagyon sok tekintetben igaza van. Egyrészt mindenkinek szíve-joga eldönteni melyik kép a szép, és melyik a nem, de az tuti, hogy ha valakinek agyon dícsérik egy amúgy nem túl jó képét, abból arra következtet, hogy az a kép jó - és így nem fog tanulni, nem akar jobb képet lőni.
Nyilvánvaló hogy a díszes publikum nem profi, és nem is úgy nézi a képet, nekem is van, hogy egy amatőr kép jobban tetszik mint egy zsűri által nagyra értékelt. A fórum minden esetre arra van, hogy mindenki véleményezzen, ha valakinek a nem túl erős képét az egekbe magasztalják, meg kell szólalni, hogy gyerekek, azért ez a kép így meg úgy jobb lenne, amúgy is fotós szemmel több sebből vérzik. Így meglesz a pro és kontra is.
 165. Vanek 2009 sze 22. 08:55  
Na pont ezen gondolkoztam én is.
Hogy DD érzékeny lelkivilágának, valamint a fotósverseny tisztaságának védelme érdekében illene DD-t kizárni a versenyből... (Nehogy nem nyer a képe, aztán még felvágja az ereit egy beázott Subal-tokkal...)
 164. Vanek 2009 sze 22. 08:50  
"Boldogok a lelki szegények..."

Tudod én elég gyakran örülök, hogy nincs valami rendkívül kifinomult ízlésem és nem értek a fotózáshoz. Ezért a DC-n bemutatott képek jelentős része tetszik. Ez egyben azt is jelenti, hogy nekem sokkal több kép szerez örömöt, mint egy kifinomult ízlésű műértő profinak, akit ezúton is sajnálok, hogy csak nagyritkán láthat valami igazán szépet.
 163. Thomasbuvar 2009 sze 22. 08:10  
Én nagy tisztelettel megkérlek (felhatalmazlak), hogy az általam feltöltött képekről, feltéve ha azok szóra érdemesek, ezután is őszintén formálj véleményt, ne kímélj! Nekem eddig is fontos volt, amit Te, Archi, Bélabá... mondtatok a fotóimról. Köszönöm, hogy ezzel is segítitek a fejlődésemet(?)...
 162. Ibolya 2009 sze 22. 08:07  
Mint hozzánemértő,nemfotós ezúton kérek elnézést az általam megdicsért képek miatt (mely tulajdonosai ebben a fordulóban pl. Zook,istvanv,Bunny,nme....ja Garfield,de ő nem számít) ,véleményemet (még ha romboló hatású is) természetesen a fotózásban nem elért tanulmányaimra alapozom!!!
De igérem ezentúl is meg fogom dicsérni a nekem tetsző képeket,elvégre ez egy ilyen fórum)de kérem ,akinek nem inge az ne vegye magára,hallgassa meg inkább egy profi véleményét!!!MERT ÉN NEM VAGYOK FOTÓS!!!Csak egy földi halandó!
Első   1 2 3 4 5 6 7 8 9
Fórum v1.104 - © 2007-2018 Bunny

Merülőhelyek

Princess Alice Bank

Portugal

1/1 db alapján:kimagaslóan érdekes(átlag: 5) nehéz körülmények
max: 35m, látótáv: 10-25m , áramlás

napihajós megközelítészátony merüléssziklás, hasadékos élőhely nyílt vízi fajokmantarája jelentős halraj nyílt vízben

Búvárbazár

5mm-es neoprém ruha

Ár: 25.000 Ft.


Látogasd meg és lájkold facebook csoportunkat, videóinkat pedig a Vimeo csatornánkon is elérheted.
A fórumban leírtakért a divecenter.hu felelősséget nem vállal, az kizárólag a hozzászóló magánvéleménye.

Powered by babelrabbit engine © 2004-2024 Bunny - All rights reserved
Az oldal szöveges és képi tartalmának felhasználásáról az impresszumban tájékozódhatsz.
Impresszum / Adatkezelés