»» ««
  fórumok / Hírek fórumai / 2008-03-27 Könyvismertető: Red Sea Diver's Guide

Amikor alaposan átnéztem ezt a könyvet, csak arra tudtam gondolni: ilyen nincs és mégis van.

Tovább a teljes cikk olvasásához.


Hozzászólást csak regisztrált felhasználótól fogadunk el. Regisztrálás/belépés.


 8. Zook 2008 már 27. 11:29  
szervezzunk filmnezeeeest! mikor? hol? (azaz nagyjabol mar tudom is ezeket a parametereket :) legyen keznel a kazi/tekercs, barmi!
 7. buborek 2008 már 27. 11:10  
Fiatalok! Szerintem van még itthon belőle, legalább egy példány, amit annak idején vettünk, vagy Hoffmann Gyurinál, vagy Péterbence Lászlónál kéne legyen  :-)  csak mint adalék. Mai napig emlékszem, hogy az egyik Eilat-i merülő helyet úgy írta le, hogy a parton bemész az egyetlen nagy pálamfánál, és xy szög alatt úszol közepes tempóban z percet. ÉS TÉNYLEG ÚGY VOLT!! Na ennyit a nosztalgiáról. Üdv.
 6. elche 2008 már 27. 10:40  
Egyébként tényleg korrekt volt a nő, eredetileg csak UK postázást vállalt, de amikor rákérdeztem, azt mondta, küldi ő szívesen ide is. Így jutottam végül hozzá én. Úgy látszik, odakinn sem bíznak túl sokan a régi könyvekben, rajtam kívül senki nem licitált rá. Én viszont örülök neki.
 5. Bunny 2008 már 27. 10:40  
No lám, mire jók az ilyen régiségek, régi, békebeli emlékeket ébresztenek az öreg búvárokban :D
 4. Jules 2008 már 27. 10:38  
Az eBay-en átugrott a szemem...
 3. elche 2008 már 27. 10:29  
A cikkben jól leírtam szerintem.:) Az eBay-en vettem, egy angol hölgytől, de előtte azért informálódtam a könyvekről a témában. Ned Middleton a szerző más kötetét értékelte például nagyon jóra, szóval bíztam a szerencsémben. Azt sejtettem, hogy te is hallottál róla, hogy Krk-en is van valaki, akinek kellemes emlékei vannak róla, már inkább pozitív meglepetés.:))
 2. Jules 2008 már 27. 10:26  
Most Eilatban volt szerencsénk találkozni a szerzővel. ő nevezte el a helyek nagy részét arrafele... Hol jutottál hozzá? Amazon?
 1. buborek 2008 már 27. 10:16  
Tisztelt Búvár Kollega! Mondják nincs új vicc, csak újszülött! Már a könyv címlapja megütötte a szememet. 1989-ben 20 társammal a Delfin búvárklubból, 3 hetes kirándulást tettünk. Izraelen keresztül mentünk a Sinaira, ahol 2 héten keresztül táboroztunk a sivatagban, a tengerparton, s jártuk sorra a merülőhelyeket. Tabától RusMuhamed-ig. Angol származású bérelt búvárvezetőnkön kívül e könyv volt a segítségünk. Olyannyira elnyerte a tetszésünket, hogy az út emlékére nyomott "Delfines pólón", amit csak a résztvevők kaptak, a könyv címlapjához "nagyon hasonló" ábra szerepelt. Mert ugye a szerzői jogokat tiszteltük már akkor is. Szívesen megmutatom az erről készült filmet, bárkinek, akit esetleg érdekel. Dahabban még nem volt villany, s a Sinain egy db búvárbázist találtunk, Sharm El Sheik-ben egy A szálloda alájában. Merthogy abból is egy volt. Nehéz elképzelni, hogy két nagy és egy kisebb benzines kompresszort, a palackokat és ólmokat is Budapestről vittük egy öregecske Ikaruson, amit az egyiptomi hatóságok szigora miatt, az Izrael-Egyiptom határon, bérelt arab dzsipekre cseréltünk. . Üdvözlettel Krk városából: Bubor-ék
Fórum v1.104 - © 2007-2018 Bunny

Merülőhelyek

South West Rock, Fish Rock Cave

Australia

1/1 db alapján:érdekes(átlag: 4) nehéz körülmények
max: 16m, látótáv: 10-25m

napihajós megközelítésüreg vagy barlanghomokos élőhely sziklás, hasadékos élőhelycápa

Látogasd meg és lájkold facebook csoportunkat, videóinkat pedig a Vimeo csatornánkon is elérheted.
A fórumban leírtakért a divecenter.hu felelősséget nem vállal, az kizárólag a hozzászóló magánvéleménye.

Powered by babelrabbit engine © 2004-2024 Bunny - All rights reserved
Az oldal szöveges és képi tartalmának felhasználásáról az impresszumban tájékozódhatsz.
Impresszum / Adatkezelés