»» ««
  fórumok / Hírek fórumai / 2007-06-08 Adria ajánló: Blue Bay DC.

Idén is meglátogattunk néhány adriai magyar bázis, hogy első kézből tájékoztassunk benneteket. Elsőként a Pag szigeti Blue Bay DC. kerül terítékre.

Tovább a teljes cikk olvasásához.


Hozzászólást csak regisztrált felhasználótól fogadunk el. Regisztrálás/belépés.


 4. DUPLA 2007 júl 09. 17:28  
Egy tökéletes pályaszállás annak, aki képes meglátni és élvezni a minőséget. Én már többször csobbantam itt és azt mondom: érdemes néha kipróbálni milyen az, ha a pénzedért nem csak illúziókat, hanem igényes szolgáltatást is kapsz.
Ha búvároktató vagy - és hajlandó vagy átlátni a sárga irigységen ami óhatatlanul erőt vesz rajtad az első napon amikor szétnézel itt - azt fogod tapasztalni, hogy jöhetsz kis csoporttal és gyakorlott búvárokkal, vagy rájuk szabadíthatsz harminc fő tanfolyamos, csetlő-botló kezdőt, nem tud zavar keletkezni. Egyszerűen úgy ahogy van vérprofi az egész. Üvölt róla, hogy ezt a bázist  nem marketingesek, hanem búvárok -sőt nagyon jó búvárok- tervezték és kivitelezték. A legutolsó szög, de még a virágok  és a fák is úgy vannak telepítve, hogy 1.) ésszerű és praktikus 2.) igényes és szép 3.) a te kényelmedet és biztonságodat kiszolgáló legyen.  Egyszóval minden, és mindenki a helyén van, törvényszerű, hogy működik is. Jó tanács: ha kevesebbnek számolnád az előkészített palackokat, mint amennyit igényeltél számold át újra, mert biztos, hogy te tévedtél, és ha a palacknyomásmérő 200 bar alatti nyomást mutat, cseréld ki, mert elromlott. Biztos lehetsz benne, hogy nem ugatnak bele a melódba, de minden segítséget megkapsz amit kérsz.
Ráadásul mákjuk is van, mert baromi jók a merülőhelyek, az Éppen Majdnem Búvároktól kezdve az Iszapszemű Rájákig mindenki képes egy egyhetes programot kompromisszumok nélkül lefuttatni a helyi Mátrixon.

Gondolom azért nem a Fenékig Tejföl nevet kapta a bázis, mert van egy cseppet sem mellékes hiányosságuk is: ha lekésed a kompot egyáltalán nem tudják visszatartani a kedvedért. Bár ahogy megismertem őket valószínüleg már dolgoznak rajta.
 3. Robibi 2007 júl 03. 18:31  
2007 június végén 18 fővel érkeztünk a bázisra. A csapattól már a szervezés ideje alatt is rengeteg segítséget kaptunk, korrekt tájékoztatással, elszámolással segítették munkánkat. Mi ezt az utat próbának szántuk, hiszen még nem jártunk itt. Most már biztosan mondhatom, hogy bizony jövünk még, s talán hamarosan. Hogy mi tetszett? Itt mindenki mosolyog, itt mindenki segít, és mindig az történik, amit megigértek. A precíz munkaszervezés meghozza eredményét. Biztosan ti is merültetek már kapkodva, a felszerelésed részleteit keresve, egymást löködve stb. Érdekes itt ilyen nem fordult elő. Mindig nyugodtan, kényelmesen készülődhettünk, a felszerelés mindig a helyén volt, itt valóban  örömmel indultál a habok közé. A csoda vizalatti világról nem is beszélve! Igen, minket mélyen megérintett a bázis, ahol felelősséggel szolgálják ezt a gyönyörű, ám veszélyes sportot. Ahol segítséget kap az ügyetlen kezdő, ahol társra lel az oktató, ahol csak az nem érzi jól magát, aki nem akarja. Fimon az étel, jó a prosek, és mindig kék a tenger, ja és nagyon szeretik az állatokat is! Jól van a kiscica? Köszönjük a bázis összes dolgozójának, és jövünk suttyomban hanarosan vagy 20-an. Bodó Robi és Ibi Búvár Barátok Győr
 2. beszter 2007 jún 26. 11:56  
Június elején töltöttünk 5 napot itt, ahol egy felfrissítő tanfolyamot is elvégeztük András, a centrum vezetőjének szárnyai alatt. Szeretnénk megköszönni ezt a pár napot - szuperül éreztük magunkat! András életünk egyik legtürelmesebb és legfigyelmesebb tanára volt (pedig akadt egy pár életünk során).
Novalja nagyon csendes városka (mi épp erre vágytunk), isteni tintahalat sütnek, a vízben minden napra jutott látnivaló: csikóhal, nagy polip, és töménytelen mennyiségű csillag és hal. A szállás szintén kellemes volt.
Csak ajánlani tudom a Bluebay bázist, kisgyerekeseknek is!!
 1. adamax 2007 jún 10. 18:54  
A bázis legelső vendégei közé tartoztam idén, április végén voltam kint egy nagyobb csapattal. Csak ajánlani tudom! adamax
Fórum v1.104 - © 2007-2018 Bunny

Merülőhelyek

Small Giftun / Police station

Egypt, Red Sea

3/8 db alapján:érdekes(átlag: 4.1) átlagos nehézségű
max: 38m, látótáv: 10-25m , driftes

napihajós megközelítészátony merülés fal merüléskorallos, trópusi élővilágteknős legalább 1.5m-es hal delfin

Búvárbazár

5mm-es neoprém ruha

Ár: 25.000 Ft.


Látogasd meg és lájkold facebook csoportunkat, videóinkat pedig a Vimeo csatornánkon is elérheted.
A fórumban leírtakért a divecenter.hu felelősséget nem vállal, az kizárólag a hozzászóló magánvéleménye.

Powered by babelrabbit engine © 2004-2024 Bunny - All rights reserved
Az oldal szöveges és képi tartalmának felhasználásáról az impresszumban tájékozódhatsz.
Impresszum / Adatkezelés