»» ««
  fórumok / Képtár megjegyzések / 2007 Kedvenc képem

Mindenkinek van valamiért kedvenc képe, mindenféle egyéb megkötés nélkül vártuk a fotókat erre a fordulóra. A nyertes ADC Ghiannis D kormányállása c. képe lett.

Megnézem a(z) 2007.04 Kedvenc képem albumot.


Hozzászólást csak regisztrált felhasználótól fogadunk el. Regisztrálás/belépés.


Első   1 2 3 4 5
 168. békabúvár 2007 máj 04. 10:46  
Azért azt is be kell látni, hogy a vízalatti fotózás nem kis mértékben költségigényes technikai sportok technikai sportja, a költségigénynek jelentős visszahatása van a minőségre, utána jön a tudás és a látásmód, mert máshogy ki sem fejezehető, én például roncsokban szeretek leginkább merülni, amiben néha még egy légzőcső is akadályozna, nem pedig egy vízalatti fémkarácsonyfa:) Annyit viszont sajnos nem merülök, hogy megengedhessem a kizárólag fotózási célú merüléseket. A kedvenc képem témakörben mégis beküldtem egy kétségtelenül tökéletlen fotót, a lényeg itt szerintem a pillanathoz való érzelmi viszony a készítő szemszögéből. Aki bármit közzétesz, nyilván vállalja hogy kritizálják, de biztos hogy ez az a hely ahol a "szuperigényes" szakmai kiritikust kell adni? Az itt közzétett képek tetemes hányada olyan felszereltségű vízalatti géppel készült, amivel a készítők akkor sem érhetnek el jobb technikai színvonalat ha megfeszülnek. Egy ilyen háziversenynek éppen az a lényege szerintem, hogy a kompozíciót mondjuk dícsérhetjük vagy bírálhatjuk, figyelemebe véve a technikai eszközt amivel az adott kép készült, aki az OB-ra készül, az oda szánt képeit vélhetően nem itt fogja közzétenni:) az OB szintet meg az OB-n célszerű megvitatni. Tanulni meg akar a fene, ezután is csak nyomni fogom a gombot mint gyurka az ajtót, vállalva a kemény kritikákat:)))
 167. Zook 2007 máj 04. 10:45  
Errol van szo, na erted te ezt: nem kerem, hogy hatodj meg kiscsaladomtol, meg megilyednenek, csak kivancsi volt a kiiras a kedvenc kepemre, hat nosza, bekuldtem. es szerintem pl jobban megfelel a kiirasnak, mint pl rk papagalyhal szaja amihez nemtom hogy viszonyul, lehet hogy lesmarolta es innen a nagy szerelem :D (bocs RK, semmi szemelyes, de hat nem erti ez a tag...). Es irom is a leirasban, h ja, technikailag pocsek, tudom. De hogy a legtirpakabban fogalmazzak: olvasatomban ez a kiiras tutialis emlekkepeket kert, ezert kuldtem.
 166. Darth-Digilog 2007 máj 04. 10:15  
Nem azt írtam, hogy ne induljanak kezdők vagy gyengébb fotósok! Sőt! Induljanak ha tényleg tanulni akarnak! Csak ne dícsérjük őket, hanem lássuk el őket hasznos kritikákkal! És  vitatkozzunk  itt a fórumon akár. Ezért is  írtam most, mert  láttam, hogy  igazából senki nem mer  veszélyesebb ösvényekre  evezni.  Na  ez  egy  jó  kis  képzavar  lett.  Drága  Zook mester,  attól  hogy  kedves  családod  van  a  képen  más  még  nem  hatódik meg!  Szegény gyerek feje  tényleg  kicsit torz  lett a  hosszú  expótól és a lámpától. Fotóilag nem tudom értelmezni, emlékképileg tutiális. De még dolgoztam volna rajta!
 165. Mirci 2007 máj 04. 09:58  
Bocs, Bunny úgy emlékeztem a cápát Garfield csinálta, annyit cápázik, már mindet hozzá kötöm...
Azért versenyben marad :-)))
 164. Mirci 2007 máj 04. 09:55  
Az jó lenne, ha ajánlanátok néhány fotós könyvet! Úgyis hamarosan 2 hétig Egyiptomban lógatom a lábam, kell vmi olvasnivaló...

És nálam még a cápa (tudjátok, egy gépen utazunk ;-)), a papagájhal és a tintahal (az akar lenni a polip?) van versenyben, utóbbi főleg a szöveg miatt :-))). Még alszok rá egyet...
 163. Zook 2007 máj 04. 09:49  
na olyan sokaig irtam a mondandom, h kozben irtal is :) olvasom, h a tobbi kepet ertelmezni sem tudod, kicsit segitek, az enyemen a csajom van meg a gyermekem, es egy medenceben merulnek ala, tudod, az olyan mint a jacuzzid csak nem fortyog es kicsit nagyobb :D
 162. Zook 2007 máj 04. 09:47  
Szeva Analog!

Egyet is ertek veled meg nem is. Amit mondsz az ok, mondjuk beszelhetnenk arrol, h most ezzel eltaszajtassz e parakat attol, h egyaltalan megmeretessenek valamilyen szinten - ha egy ilyen is akad akkor mar kar volt, de a hely es ido amikor irtad, nos, az volt nem a legjobban megvalasztott. 

Mire gondolok? Ez egy kedvcsinalo volt, mondhatjuk talan tesztuzemnek is, es a kiiras olyan kepeket kert, amelyek a kezitoinek elsosorban a hozzajuk kapcsolt erzelmi tartalmuk miatt kedvesek (mily tokeletes is az elnevezes: Kedven kepem. muhaha) Tehat joggal lehetett gondolni es velelmezni, h nehany kiveteltol eltekintve nem a legtokeletesebben kidolgozott palyamuvek erkeznek, hanem. Na ehhez kepest viszont jottek eleg jok is (RK sminkese, ADC fulkeje, Garfield tekije, Thomas harcsaja, csak hogy parat emlitsek, es ezek nagy resze melle minimal empatikus erzekkel is venni tudom, h miert jelentik szamukra azt amit. Ehhez segitenek sokat a sztorik, amik itt kulonosen fontosak...) Vagy mint a te kepednel pl, ahol ugye kivitelezes sztem is tok nulla (akar csak nalam az uszodasnal) viszont fontos volt a pillanat es annak leirasa.

Ha azonban barmily mas kiiras eseten irod amit irsz akkor ertem...

 161. Darth-Digilog 2007 máj 04. 09:36  
Elche kollegának: Csak nem szeretném ha elmennénk teljesen szakmaiatlan út felé. Tőlem ne várd, hogy partner legyek a szakmailag nem korrekt képek dícséretében. Az erős mezőnyt, meg nem tudom értelmezni úgy, hogy nem az OB szinvonalához mérten. Van jó fotó, meg rossz fotó, nem OB-s meg nem OB-s. A cél az kell legyen: mindenki hozza ki gépéből és magából a maximumot, ezzel majd akár az OB színvonalát, tömegbázisát is növelje. Ha valaki már búvárfotós fórumozik, akkor valószinűleg komolyabban veszi ezt a hobbit, tehát talán szeretne fejlődni is benne. Inkább javasolni kéne, hogy olvassák el 3x a Násfay könyvét, meg még néhány fotós könyvet, hogy legyenek tisztában legalább alapfogalmakkal. A dícsérettel meg bánjunk óvatosan.
Mirci kollegának: Köszi a kritikákat. Megnéztem a falam, és tényleg vágva van ez a kép. A falamon több az alja, de úgy is minden középen van. Szerintem úgy rosszabb, túl sok a sötét rész. Viszont a 3. búvár ott nem lóg bele a képbe, de az a keret miatt van mert nem 2:3 arányú, így a kép bal oldalát már takarja. De én helyeztem be így a képet, azaz egyetértünk a harmadik búvár kicsit zavaró. Ami fontos volt a komponálásnál, hogy legyen hely az úszó búvár elött, nehogy nagyon kiússzon már a képből. Természetesen ez a fotó is inkább a szívemhez van közel, mintsem komoly verseny fotó lenne.
Az én kedvenc képeim: a cápa (nyal-nyal), a dugong és a papagájhal szája. A sorrend nem ez! A shopping egy jópofa kép, és a polipos egy nagyon érdekes fotó, nem túl jó kompozicíóval. Én a többit, így hirtelen nem tudom értékelni, mert nagyon zavaros témájuak,némelyiknél úgy kell kitalálnom mi vagy mennyi van a fotón, homogén háttérnek még a lehetőségét sem látom, nincs színük néha igazán témájuk sem. Stb... Bocsi.
Na lehet utálni!
A vezetőségnek üzenem, ne zárjatok ki, elkészült a terasz, a jacuzzi süllyesztve, a tiramisu készül! E-mailben egyeztessünk az időpontról!
 160. Mirci 2007 máj 04. 09:30  
Sztem finom voltam és nőies... És egyébként is ő akarta...

Amúgy én is szívesen indultam volna a versenyen, de elkövettem azt a baklövést, hogy olyan fényképezőgépet vettem, amihez nem lehet vízalatti tokot kapni. És én is kíváncsi lennék mások véleményére.

Igaz, nem biztos, hogy egy amatőrére :-)))
 159. Bunny 2007 máj 04. 09:12  
Ez az, csak keményen csapjunk oda Analógnak, YEEE ! :D
Egyébként én egyetértek elche kollégával abban, hogy ez azért nem OB, ami abból is látszik hogy többen indultak el rajta. Sőt, szerintem a képszám még nemzetközi oldalakkal szembeállítva is igencsak impozáns, ha minden kategóriában legalább ennyi induló lesz, az igen szép jövőt vetít a verseny elé.

Analógnak viszont fáj kimondanom, de abban tökéletesen igaza van, hogy egymás dicsérete pont semmire nem vezet. Én ezért is favorizálnám azt a módszert, hogy az újonnal felkerülő képekről akinek van véleménye, akár kritikus akár nem az mondja el. Tehát alakuljon ki egyfajta vélemény egyeztetés egy-egy képről, amiből elsősorban a fotós tanulhat, így lenne igazán hasznos is ez a verseny. Szerintem.
 158. Mirci 2007 máj 04. 09:12  
És most, hogy így jobban megnézem, kicsit feszítettem volna az arányokon: nagyon középen van a téma,  a három sáv: fekete-világos-fekete nagyon egyforma. Érdekesebb lenne, ha az alsó sötét sáv szélesebb lenne. Sztem Te levágtál belőle, nem kellett volna...

Na, ennyi tényleg elég lesz mára...
 157. Mirci 2007 máj 04. 09:02  
Az a vicc, hogy én a Te képedet tettem első helyre. Sztem nagyon hangulatos. De ha "kemény kritikát" akarsz hallani egy tökamatőrtől: nekem a 3. búvár, aki épphogy beleúszott a képbe már nem hiányzik oda, sokkal jobban érzékeltetné a teret, ha a megvilágított rés végigszaladna a képen. Sajnos levágni sem lehet, mert akkor a másikból sem marad semmi.

Na, tessék.
 156. Mirci 2007 máj 04. 08:59  
Azért én is kíváncsi lennék egy független profi véleményére... Mondjuk nem a "kedvenc képem" kategóriában, mert itt nem a tökéletesség számított. Amúgy is régóta készülök elvégezni egy fotós tanfolyamot, mert én is csak úgy "nyomom a gombot", kompozíció szerkesztéssel, meg egyéb dolgokkal csak annyira foglalkozok, amit a saját szakmámból át tudtam ültetni a fotózásba.
 155. elche 2007 máj 04. 08:51  
Van igazság abban amit írtál, de attól függetlenül tartom, hogy nem rossz a felhozatal, főleg a kezdeményezés jellegére tekintettel, no meg arra, hogy pár online verseny képeinek a feléig sem szoktam eljutni, mert annyira belefáradok a teljesen önkritikátlanul feltett életlen képekbe. Nálunk ez nem így van.

Az erőst nyilván nem OB-szinten értem. De hát lássuk be, nem is 2-3 fotós háziversenyét szerettük volna megtartani.:) Arról sokat ment a vita, ki mit vár egy kép feltöltésekor. Kemény kritikát? Vagy semmit, egyszerűen csak jó poénnak gondolja a részvételt? Én például elsősorban magam szoktam elemezni a saját képeimet, ide azért töltöttem fel, mert kedvelem a képet is, meg a témát is...
 154. Darth-Digilog 2007 máj 04. 08:36  
Na csak muszáj hozzászólnom. Szóval nem értek egyet tanult kollegámmal "elche"-vel. A képek amiket felraktunk nagy részint kedves, néha érdekes vagy vicces fotók, de a mezőny nem erős, a képek nem eget rengetőek. Elnézést, hogy ha hangulat romboló leszek, de nem egy fotós magazinban olvastam neves fotósok véleményét arról, hogy mennyi amatőr fotóklub alakul, ahol egymás gyenge felvételeit dicsérgetik agyon és a végén még kiállítást is csinálnak. Ezzel sajnos rombolva a fotózás színvonalát, és nem segítve a további fejlődést. Ezt szeretném elkerűlni. Tudom, öröljünk hogy összejött ennyi kép és egy jó kis közösség, csak merjünk kritikusabbak lenni! Lehet, hogy fel kellene kérni fórum független profi fotósokat, hogy írjanak KÍMÉLETLEN kritikát  zárszóul az adott versenyről. Mi pedig merjünk a barátainknak, fórumtársainknak elmondani negatív dolgokat, és csak ha tényleg megérdemli írjuk le azt, hogy: "mert ennyi és ilyen erős fotót volna jó akkor is egy galériában látni". (Az ennyivel egyetértek)
A kezdeményezés egyébként jó, ezért is küldtem én is képet a versenyre. Lehet ezzel kezdeni a kemény kritizálást. :-)
 153. Bunny 2007 máj 04. 08:18  
Azzal a megjegyzéssel, hogy ezt inkább a fotós fórumon vitassuk meg... mármint a következő témát.
 152. elche 2007 máj 03. 21:26  
Persze, persze, de azért szerintem alapvetően igaz, hogy nem lett rossz a mezőny. Én igazság szerint kicsit meglepődtem, hogy előkerült ennyi jó kis fotó. Amikor azt a bejegyzést írtam, az is eszembe jutott, hogy nem akarom befolyásolni senki szavazatát, tehát inkább említek több képet, mint kevesebbet. Talán kiderül belőle, mik a kedvenc képeim, talán nem, végülis az én szavazatom is csak egy a sok közül.

Az mindenesetre fejtörést okoz, hogy mi legyen a következő verseny témája, mert ennyi és ilyen erős fotót volna jó akkor is egy galériában látni. Én olyasmit szeretnék, amiben szintén sokan vehetnek részt, de jellege miatt ne a már első fordulóban is látott képek kerüljenek elő újra. Például szóba került a portré, mint téma, de ebből most elég sok volt. Szerintem például az Élet a roncson alkalmasabb, de itt meg az merül fel, hogy talán nem mindenki merült és fotózott roncsnál. Igaz, szerintem ebbe a kategóriába simán beleférnek mondjuk a hegyeshalmi gépnél készült fotók, vagy egy neufeldi stéges kép.

Röviden: ötleteket várunk, vitassuk meg őket.
 151. áááááávadász 2007 máj 03. 20:52  
jól van, mindenkit megdícsértél. nem lehetett egyszerű addig tekerni a szavakat, míg mindenki belekerült.§:-)
 150. ADC 2007 máj 03. 18:44  
A legutóbb az egyik exponálásba merült búvártársam fejére esett egy Holland kolléga hanyatt fekve kb. 10 méteren. Először nem értettem, de most megvilágosodtam: szimbiózis. Húú de kár, hogy nem kaptam le.
 149. Garfield33 2007 máj 02. 20:08  
Ez már csak így van. Egy csomó képről otthon derül ki, hogy mi minden van még rajta...

Mindjárt javaslom is a következő hónap témájának: szimbiózis
 148. Bunny 2007 máj 02. 19:11  
Most nézem, tényleg ott egy garnéla rák, nahát nem is láttam még ilyent, pedig spanyol táncos nem túl extra látvány számomra.
 147. elche 2007 máj 02. 17:53  
Egyébként most, hogy teljes a mezőny, én is szeretnék pár szót szólni, mi és miért tetszett- így látom én, mint amatőr fotós és kritikus.
Például ott vannak a szinte már részletekbe menő közelképek, itt nekem Thomasbúváré a kedvencem, mert egy újszerű megközelítésnek érzem, ahányszor rákattintottam, úgy tetszik egyre jobban. Az Orsa75-é, ha egy kicsit színesebb, másabb, még izgalmasabb lenne számomra. Az most is érdekes, hogy a portré kicsit mintha emberarcot idézne. VMiki képe a polipanyáról hangulatában fogott meg.

Teknősök közül azért az nme kép jött be leginkább, mert nekem az a leginkább egyedi, még ha nem is olyan "tiszta" a kompozíció mint Garfieldé.
Az "egyszerűen csak jó" képek közé én a áááááávadász és Luciferin által készített fotókat soroltam, ezekhez nem kell magyarázat, érv, elemzés: tetszik, amit látok rajtuk. ADC Ghiannis részletfotója már első pillanatban megfogott, nekem nagyon bejön, hiába merültem már a roncsot, ez most valami újjal gazdagított, amit gyanítom keresni fogok a következő alkalommal, ha ott járok.

A búváros hangulat-pillanatképek közül nekem fokszyé a legerősebb, mert egy kicsit meghökkent, megmosolyogtat, pedig a helyzet és a helyzet pofonegyszerű- a kép, amit mindenki megnéz a feltöltöttek közül. Hanyi képe meg egyből kitűnik már a kisképes albumból is. Zook babaúszásos fotója szintén olyan, amit elnézegettem.

Cápa, muréna, bohóchal, dugong, remeterákok, doktorhal, kőhal, spanyol táncos, delfinek, tűzhalak: nekem itt a téma erősebb volt, mint a megvalósítás egyedisége. Ezek a képek sem rosszak, de ebben a mostani felhozatalban hozzám közelebb álltak a kicsit különlegesebb fotók. istvanv rákjait azért elnézegettem így is, és jó a kőhal árnyékának ötlete, csak ott ideális lett volna, ha erősebb a kontraszt- szerintem.

Sajnos túl jó lett a mezőny, így aztán lámpám még akkor sem lehetne, ha nem zártam volna ki magam a díjazásból.:))
 146. Figyelőhal 2007 máj 02. 17:14  
Nagyon tetszik az amatőr fotós szavazás. Csak ajánlani tudom mindenkinek, hogy legalább nézze meg a képeket. Úgysem bírja ki, hogy ne szavazzon.
 145. ADC 2007 máj 02. 14:46  
Azért a végére becsúszott szerényen a "nagy utazó is" :-)
 144. Bunny 2007 máj 02. 12:01  
van benne igazság.
 143. Luciferin 2007 máj 02. 11:50  
"a három dobogóst kitölti a barátnő..."

méghogy Te nem magadra szavazol... :)
 142. Garfield33 2007 máj 02. 11:36  
Te Nyuszi!

Tudod, nem vagyok egy notórius gépházi kötözködő - mint pl a 6ás - de szerintem az nem jó, hogy ahol a képek vannak (album), ott nincs link a szavazáshoz. Elveszettebb ember meg sem találja. 
 141. Garfield33 2007 máj 02. 11:28  
Hogyne. Pl lázítani...
 140. Bunny 2007 máj 02. 11:17  
Te tudsz valamit :)
 139. Zook 2007 máj 02. 11:11  
:D
 138. Garfield33 2007 máj 02. 10:57  
Már miért szavazott volna önmagára? Ezt kikérem a Bunny nevében.
Miért is foglalkozna ilyen apróságokkal, mikor a végén ő adja össze a pontokat...
 137. Bunny 2007 máj 02. 10:51  
Egyébként én sem saját képre szavaztam. Bár ez még változhat ugye :)
 136. elche 2007 máj 02. 10:44  
A saját képre szavazás teljesen jogos felvetés. Hiszen kedvenc képem: én is kötődök hozzá, szeretem. Ennek ellenére bennem nem merült fel ilyesmi, hiszen a három dobogóst kitölti a barátnő és a legközelebbi haverok.:)
 135. Zook 2007 máj 02. 10:38  
na akkor te a sajatodra szavaztal, pernahajder...en maris kozhirre tettem :D azaz te ismerted be indirekt modon...ajajaj...
 134. Bunny 2007 máj 02. 10:25  
Igérem, nem fogjuk közhírré tenni, hogy ki szavazott sajátmagára. Szóval ha a saját képed számodra a legjobb háromban van, miért ne?
 133. Garfield33 2007 máj 02. 10:13  
Osztán mi a szavazás határideje?
(Van egypár jó kép, de lehet, hogy nem szavazok, mert magamra unfair, másra meg hülyeség lenne a részemről  :-))))
 132. elche 2007 máj 02. 09:20  
Az utolsó napon jött megint pár olyan kép, hogy kissé megborította az előzetesen kialakított rangsoromat. Örüljek vagy bosszankodjak?:)
 131. Luciferin 2007 máj 02. 09:13  
Szavaztam.
A zsűri nehéz helyzetben volt... :)
Nekem az első három után még nagyon tetszett a : Csápok, a címnélküli tűzhal, és a Lamantin.
 130. Bunny 2007 máj 02. 08:55  
LEhet szavazni, a képfeltöltések ideje lejárt :)
/Keptar/szavazas
 129. Bunny 2007 máj 02. 08:28  
Kivéve ha az előlényből vágunk :) Egyébként magam is 100% a vágás mellett vagyok, de ez asszem mindenki tudja rólam.
 128. elche 2007 máj 01. 23:51  
A vágást a zaj miatt említettem. Kedvelem a kis HP-mat, de a minősége azért nem professzionális, itt pedig az eredeti fekvő 5MP képből lett egy kb. 2-3MP álló, szóval technikai okai is vannak a dolognak. De ez nekem az én szintemen belefér. Mivel elég sok tintahalas merülési élményem van, szerintem ez a jószág igencsak "jó modell". Nem feltétlenül idegeskedik, egy helyben lebeg és figyel. Ha a fotós egy kézzel tudja fogni a kamerát, a másik kezét pedig a tintahal felé nyújtva próbálja az ujjait mozgatni, a tintahal időnként utánozza ezt. Bár nem emlékszem száz százalékban arra, hogy itt is pont ez történt-e, de az esély megvan rá. Szóval befolyásoltam ugyan a viselkedését, de szerintem még az etikus határokon belül.:)

A vágás pedig szerintem teljesen normális dolog. Ha a néző számára a kép jobb, látványosabb lesz, miért ne tenném?
 127. Zook 2007 máj 01. 22:49  
azmos' mindegy, h erosen vagva e v nem, sztem kep az kep, mindegy, h hogy erted el (na jo, kitomott csikohalak nalam is kiverik a biztositekos, muhaha) de pl olyan, hogy vagtad sztem tok legyegtelen. mondjuk ha masik kezeddel meg tartottad a halat kepen kivul azt nem venne be a gyomrom, de nem ez a helyzet. tenyleg, vagashoz ki es hogyan viszonyul?
 126. elche 2007 ápr 29. 12:24  
Figyelek am a pozitiv velemenyekre, meg innen is.:)
A zaj stimmt, a kep egyebkent erosen vagva vagyon, eredetileg fekvo.
 125. Garfield33 2007 ápr 27. 19:37  
Csináltam rá egy kis maszek diffúzort, egy lyukas tárcsát némi alu visszaverővel, hogy pl a közeliekre ne menjen annyi fény, és az szórta meg nem egész egyenletesen (mert ugyebár a vaku az mindenhova egyformán villant).
 124. Zook 2007 ápr 27. 15:08  
belso vaku raadasul? komoly. mert elso blikkre ugy tunt nekem, h vaku jobbra fel vilagitott, ott van oylan pirosas fenyfolt, ebbol gondoltam, h kivul volt.
 123. Garfield33 2007 ápr 27. 14:36  
Ja, a kép egyáltalán nincs cropolva. Úgy néz ki, ahogy megszületett (na jó, egy kicsi szín rá van húzva, mert egy belső vaku nem éppen atomvilanás...)
 122. Garfield33 2007 ápr 27. 13:07  
Anno azért voltam büszke rája (ez nem rája, teknős), mert a kezdeti próbálkozásaim közepette ez volt messze a legjobb. És még teknős is...
Azóta már csak visszafejlődtem.
 121. Zook 2007 ápr 27. 13:05  
es meghozza mennyire jo! picit tan vagnek az aljabol, de minek is, tok szep, grats!
 120. fokszy 2007 ápr 27. 12:04  
Garf: szép kép
:-)
 119. Bunny 2007 ápr 26. 16:17  
Finom új képek futottak be a versenybe. Ja, a 4 naposra való tekintettel kitoljuk a jelentkezést kedd-ig. Mivel nem leszek net közelben, hogy a szavazást elindítsam :D
Első   1 2 3 4 5
Fórum v1.104 - © 2007-2018 Bunny

Merülőhelyek

Peltastis Wreck / Silói Roncs

Croatia (Hrvatska)

5/8 db alapján:érdekes(átlag: 3.9) átlagos nehézségű
max: 31m, látótáv: 4-10m

speedboat-os megközelítésroncs merülésmesterséges élőhelyjelentős halraj nyílt vízben csikóhal

Búvárbazár

5mm-es neoprém ruha

Ár: 25.000 Ft.


Látogasd meg és lájkold facebook csoportunkat, videóinkat pedig a Vimeo csatornánkon is elérheted.
A fórumban leírtakért a divecenter.hu felelősséget nem vállal, az kizárólag a hozzászóló magánvéleménye.

Powered by babelrabbit engine © 2004-2024 Bunny - All rights reserved
Az oldal szöveges és képi tartalmának felhasználásáról az impresszumban tájékozódhatsz.
Impresszum / Adatkezelés