»» ««
  fórumok / Közösségi fórumok / Általános napi beszélgetés

Itt lehet beszélgetni bármiről ami kicsit komolyabb téma, de nem szakmai beszélgetés, mondjuk úgy a DC-s baráti kör (ami nem zártkörű, bárki csatlakozhat!) komolyabb témáihoz. Az öncélú ökörködést ésszerűbb a Gumiszobába címezni. Sehol nem engedélyezett az üzleti jellegű, öncélú politikai vagy vallási, illetve a sértő hozzászólás, amit törölni vagy csonkítani foguk, a fórum nem erre való.


Hozzászólást csak regisztrált felhasználótól fogadunk el. Regisztrálás/belépés.


Első   1 . . . 691 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701 702 703 704 705 . . . 707
 392. békabúvár 2007 máj 09. 09:10  
Érdekes lehet még Egerbakta,Rudabánya,Nyékládháza, bár az első kettőnél inkább a felszíni környezet szép, a Nyékládházi tórendszer műveléssel régen felhagyott részét viszont ajánlom.
 391. Grelex 2007 máj 09. 08:28  
A dorogi-tó nagyon érzékeny!Szélre, hőmérsékletre, szint emindenre,mert homokkitermelés folyt elötte és eléggé iszapos az alja. Én is voltam,sőt ,első merülő voltam az akkor nyitóbulin és nem tudtam értékelhető képeket csinálni!Sajnos!
Ki kell fogni, nem szeles idő után menni és nem kánikulában.A többi állapotnál szerencséd is lehet!
De ha Doroggal kapcsolatban Tutit szeretnél látni, ajánlok 1 jégmerülést! Fantasztikus!Sajnos idén kimaradt, de jövőre, tuti lesz ismét! 4-5 m látótáv!
A hegyeshalmi bányató, pláne lent a mélyben, tiszat szokott lenni,megéri megmerülni!
És az a Pécsmelletti ,Sziklás ,Bemászós  tavacska engem is foglakoztat, de majd később.Jókat hallottam róla, egy ismerősöm ott lakik!
Sok sikert.
Írj ,lécci ,esettanulmányokat!
 390. _andras_ 2007 máj 09. 07:50  
Engem pl lehet erdekelne. Igaz most hetvegen valszeg megnezzuk magunknak ezt a pecs melletti sziklarol bemaszos tavat, de azert a tobbi is erdekel.
 389. Selernő 2007 máj 09. 07:48  
Meg az a Pécs melletti tó azzal a sziklás bemászással.
 388. Selernő 2007 máj 09. 07:46  
Uhh! a 81-es évjárat az komoly, de lehet, hogy azóta megváltozott ez-az egy picit. Azért köszi, és utána is nézek. 
Amúgy nem valami tudományos alaposságú információra gondolok, hanem inkább friss benyomásokra. Például a múltkori dorogi nyitóbulin készült képen a víz egészen jól nézett ki, viszont egy oktató ismerősöm akkor ott volt és azt mondta, hogy kimondottan rossz látótávolság volt. Például Ecsédről is írtatok jót is, rosszat is. Én csak Lökösházát és Szalkszentmártont ismerem. Szalkon tavaly már felesleges volt bemenni a vízbe, de lehet, hogy idén megint jó.
Egyébként a  fentieken kívül a következőkre gondoltam első sorban: Dorog, Ecséd, Gyékényes, Csepel, Hegyeshalom. Nem is hiszem, hogy sokkal többre lenne időm.
 387. békabúvár 2007 máj 08. 22:10  
Javasolom a Natura kiadásában 1981-ben megjelent Dr. Fogarasi László: Legérdekesebb kis tavaink című könyvet antikváriumban,vaterán néha van, 69 tó leírását tartalmazza, azóta a vízkezelők persze változtak,de helyszíni kapcsolat nélkül még izgalmasabb, mert nincs szebb mint helyszíni improvizatív kommunikációval horgásztóban merülni:)
 386. Selernő 2007 máj 08. 21:42  
Agyamba vettem, hogy nyáron egy-két mindenre elszánt cimborával végigmerüljük az itthon fellelhető búvárilag értékelhető tavakat (tó(R)túra). Június végén kezdenénk, hétvégéken valamelyik nap mennénk egy-két hetente. Ha addig néhány tippet, rövid leírást, helyszíni kapcsolatot leírnátok, azt köszönettel venném.
Ja, és hátha mást is érdekel.
 385. elche 2007 máj 07. 10:17  
kreativ.hu oldalon is vannak fizetős tartalmak, de mondjuk a nemzetisport.hu-n sem ingyenes már a nyomtatott újság cikkeinek elérése. Nem szokatlan megoldás, bár nyilván nálunk ez fel sem merült.
 384. Bunny 2007 máj 07. 09:57  
persze, pl. az MTI, de a legtöbb nagy az fizetős.
 383. Zemann 2007 máj 07. 09:32  
Ingyenes egy hírportál....bocsi,de én még nem is hallottam fizetősről.
Léteznek ilyen oldalak?
 382. Bunny 2007 máj 04. 16:30  
Nem tudom, engem speciel a moziban sokkal jobban zavarnak a reklámok. Meg a TV-ben, bár ahoz még mindig messze vagyunk ami új-zélandon volt. Nem viccelek, 5-7 percenként volt reklámblokk, annyira irritált hogy el nem tudom mondani.
Hogy érdemes-e a nálunk a reklámokat blokkolni épp kékbálna volt a jó példa, aki úgy lemaradt egy számára is érdekes rendezvényről (vagy majdnem) mint a pinty. Ahogy a szerkesztőtárs is mondta, nálunk szakmai hirdetések vannak, amelyek én úgy vélem inkább segítenek egy búvárnak mint ártanak.
Nem egyszer segített nekem is meg sok barátomnak is a hirdetés a választásban, tök komolyan.
És ugye azt is látni kell, ahoz hogy nektek ingyenes a dc és ennyi hasznos tartalom van rajta (amihez nyilván igen komoly befektetett munkaóra tartozik) azért valakinek áldozatot kell hoznia. Mi úgy gondoltuk az áldozatot nem az olvasóknak kell meghozni, tőletek csak azt kérjük, viseljétek el a reklámot, és ha esetleg segített a választásban erről beszéljetek. De megértjük ha blokkolod a hirdetést, nem erőltetjük rá senkire, mindenki eldöntheti mi mennyit ér meg neki, és miről akar értesülni. A hirdetőink olvassák a fórumot.
 381. Bunny 2007 máj 04. 16:20  
Én meg köszönöm a megértésed. Hidd el, nem keveset túráztattuk magunkat azon, hogy a kecske is megmaradjon és a káposzta is jól lakjon, vagy mi a szösz.
 380. Zemann 2007 máj 04. 14:26  
Köszönöm és elfogadom a válaszodat.


Zémann
 379. elche 2007 máj 04. 14:18  
Egyik alapelvünk, amihez ragaszkodunk, hogy ennyire zavaró, felugró (pop up) reklám nem lesz nálunk. A médiaajánlatunkban sincs benne, szóval amit mi is utálunk, másnak sem akarjuk az arcába tolni.

Az meg egy másik kérdés, hogy mivel szakmai hirdetőink vannak, felszerelés vásárlása előtt, búvártanfolyam választásánál vagy ha netán túrát szervez, biztosítást köt valaki, még érdekesnek is találhatja pár reklámunkat.:)
 378. Mirci 2007 máj 04. 14:13  
Ez igaz, de a moziban film közben nem ugrálnak egyfolytában... És az újságban is átlapozod, esetleg megnézed, aztán elolvasod a cikket. A neten meg úgy ugrálnak előtted, hogy egy idő után a szemed kifolyik, meg nem tudsz az érdemi tartalomra figyelni. Ez persze nem a TI hibátok, vannak drága pénzen megfizetett szakemberek, akik hosszú időt töltenek azzal, hogy olyan reklámot készítsenek, amit ha meggebedsz sem tudsz nem elolvasni legalább 6x. Szerencse, hogy lehet blokkolni őket...
 377. elche 2007 máj 04. 14:00  
És ha mondjuk megveszel egy több száz forintos magazint, hogy tünteted el a hirdetéseket? Vagy ha beülsz a moziba egy filmre és az ezer forintnál is többe kerülő jegyedért cserébe mutatott több perces reklámblokk alatt behunyod a szemed és bedugaszolod a füled?:)
Nálunk a helyzet egyértelmű: a felhasználó nem fizet a tartalomért és a szolgáltatásokért, de cserébe van pár reklám. Nem egyedi konstrukció...:)
 376. Mirci 2007 máj 04. 13:48  
He-he, nekem semmi reklám nem látszik (más honlapokon sem)... Egy informatikus barátom varázsolta, azóta boldog júzer vagyok :-))) És ha akarom, egy kattintással elővarázsolom őket!

(A hirdetők remélem, nem tudják)
 375. Bunny 2007 máj 04. 12:43  
Örülünk, hogy ismét látogatsz minket! Mint bizonyára észrevetted az oldal szolgáltatásai elég bőségesek, egy picit talán többrétűek mint a google keresője. Legutóbb mikor felénk járhattál valószínűleg csak a hírek voltak a középpontban, mostmár azért ez nem igaz, ezért más stuktúrára van szükség.

Naszóval amit az két egymással ellentétes dolog, egy szeretnél mindent a kezdőlapon látni, de emellett kevesled a 3 hírt. Ahogy látod sokrétűek a szolgáltatásaink, ha mindenből sokat akarnánk a kezdőlapra zsúfolni akkor ... vagy hangyabetűkkel kell írni, vagy csak szöveg, vagy a nyű tudja a megoldás.
Ezért lett kitalálva a mostani felállás, hogy minden szolgáltatásből csak ízelítő van a kezdőoldalon, és onnan lehet elérni a részleteket. Ez van a híreknél is. Tehát a nyitólap csak borító, mindenről találsz információt, de csak ízelítésként, viszont minden funkciónak van saját könnyen megjegyezhető kezdőlapja, ahol részletekbe menően tudsz tájékozódni.

"Picit felhasználóbarátabnak kell,hogy tervezzétek.A lényeg,hogy a User-nek rögtön az orra előtt legyenek az új dolgok"
Szerintem most pont ez van az oldalunkon, az új dolgok ott vannak az user orra előtt. A legújabb hírek, fórumok, képek, azonnal látod van-e új akció, bazár termék, stb. Nekünk is ez volt a célunk, hogy a kezdőlapról rögtön képbe legyen a látogató, mi a változás.

Ha körbenézel elég sarkos álláspont hogy 3 hír a 12 hirdetéssel szemben az oldalunk tartalma, kicsit igazságtalannak tartom ez a vélekedést. Lényegesen több hasznos tartalom van ott, nézz csak körbe.

A vibráló reklámok ... hát igen, de nehéz rávenni a hirdetőket arra, hogy kevésbé ugráljanak a bannerek.

Bízunk benne, hogy most is megtalálod az érdekes írásokat az oldalunkon, ha pedig zavar a kezdőlap és csak a hírek érdekelnek, bookmark-old a /Hirek aloldalunkat ne a kezdőlapot.

Köszi az észrevételeket!
 374. Grelex 2007 máj 04. 12:02  
KÖszönöm az összes jószándékú tippet!
 373. Zemann 2007 máj 04. 11:56  
Sziasztok!

Ezt a hozzászólást inkább az oldal szerkesztőinek/tulajainak írnám.

Régóta nem jártam az Indexes fórumon,DC-re se járok már fel annyira aktívan,mint egy évvel ezelőtt.
Anno amikor elindítottátok ezt a hírportált,nagyon tetszett.Biztos vagyok benne,hogy nem csak én látogattam mindenféle friss és érdekes infó miatt.Sok jó és élvezhető írást lehetett találni,olvasni.

Aztán egy ideig elég sok volt a melóm és az érdeklődési köröm is áthelyeződött egy más fajta hobby felé.Ezért nem nagyon figyeltem a fórumokat és a DC-t.(persze nem mondtam le a búvárkodásról :)  )

Az új munkám miatt van a sz.gépemen net.Természetesen én is szörpölök néha meló helyett.Így az utóbbi időbe be-be néztem ide is.
Amit tapasztaltam az eléggé "lehangoló" volt.
Teli van mindenféle reklámmal,az oldal annyira vibrál a sok sz kukac rtól,hogy az már bántja a szememet.
A főoldal átrendezése egyáltalán nem segíti azokat,akik itt nem a hirdetéseket keresik.
Keskeny kis csíkok adnak utalást a hírekre.Most gyorsan megszámoltam.

12 db vibráló ablak a 3 hírrel szemben.

Tudom,hogy lehet tovább lapozni,de az első oldal lenne a leglényegesebb.A Google-t se lapozza át senki,megnézi az első,max a második oldalt és lép tovább,ha nem találja a keresett dolgot.

Szerintem a következő átformálásnál gondolkozzatok ezen el.Picit felhasználóbarátabnak kell,hogy tervezzétek.A lényeg,hogy a User-nek rögtön az orra előtt legyenek az új dolgok,ne kelljen keresgélni össze-vissza.

Szerintem.


Üdv.



Zé.
 372. Bunny 2007 máj 04. 11:13  
Én olyan megoldást is hallottam, főleg sokat merülő de azért írókás embertől pont, hogy neki egysoros naplója van, alapadatokkal, és van egy füzete, amiben az érdekesebb merülésekről hosszabban is megemlékezik, persze a merülés szám kapcsolja össze a kettőt.
Így a tucat merülésre nem kell időt fecsérelnie, de ami érdekes arról tud írni sokat. Ez sem rosz megoldás.

Grelex: Levelezésünk nincs, hétfőn jön a megfelelő ember és bokánrúgja a hivatal szerverét, akkor szólj majd rám corel ügyben.
 371. Selernő 2007 máj 04. 10:44  
Hi Grelex!
Pont a napokban leltároztam a merüléseimet, és a következő szisztémát alakítottam ki:
A merülési naplóm az az egysoros CMAS-os amire utalhattál, nem túl dagályos, de elfér benne 120 merülés és kicsi. Annak idején ezt kaptam és kész, nem is tudtam, hogy vannak ilye csiri-viri klaszz kis naplók. Mikor először láttam ilyet, tiszta sárga irígy lettem. Aztán maradt az egysoros- ma már örülök neki. Helyszín, idő, mélység, igazolás -semmi luxus. A megjegyzés rovatba azért írok egy-egy fontosabb kulcsszavat, amiről később ezembe jut a merülés.Felírom még a merülésvezetőt, a társamat, és számokal a kezdő/visszahozott levegőt/ palackméret esetleg az ólom mennyiségét (merülési csoportonként) és szoktam adni egy osztályzatot 1-5 ig az egész merülésre. Sokkal többet írkálni olyankor úgy sincs kedve az embernek. Az eligazításkor le szoktam fotózni a merülési hely vázlatát -ezen eleinte nagyon meg szoktak lepődni a merülésvezetők, aztán megszokják. Ez több okból praktikus: azzal a fényképezőgéppel szoktam merülni, és volt már, hogy visszanéztem a víz alatt, hogy hol is vagyunk (kellene lennünk) tulajdonképpen. Ha jó a rajz és a gép kijejzője elég nagy, akkor ez még hasznos is tud lenni. A túra vége felé már egész jó kis vázlatokat szoktak csinálni a merülésvezetők.
Az igazi kiértékelés otthon folyik. Letöltöm a komputert (egy Suunto Vypert használok), és merülésenként kitöltöm az adatlapot teljes részletességgel: Helyszín, idő, sorszám, merülésvezető, merülőtárs, hajó neve, palack, kezdő/záró nyomás - ebből és a merülés profiljából már szépen előjön az egész merülés( sok slow, dekó stb). Ha voltak fotók, akkor azokat is megnézem, meg ha megvan a merülés vázlata, azt is. Ezek és az emlékeztető megjegyzés alapján írok egy kis szöveges értékelést (poént, ha van) és már kész is vagyok. Az így kitöltött merülési adatlapot kinyomtatom a profillal egy lapon A5 méretben -és ezt fűzöm le egy külön mappában.
Mióta így csinálom, azóta utólag is egész élvezetes egy merülés és nem vész a feledés homályába.
 370. Bunny 2007 máj 04. 09:15  
Ez is egy jó megoldás :) Persze az olyan rajzolós, grafomán emberek mint én vezetik elektronikusan és papíron is a naplót. Bár kezdem megérteni azokat, akik erre kevesebb energiát fektetnek, amikor egy-egy szafari után a napi 4 merülést már csak besaccolom, mi is történt ... na az szép történet.
 369. hanyi 2007 máj 04. 09:04  
Mivel  lassan már a nevemet sem tudom kézzel leírni így:
Suunto Dive Manager 1.6
Suunto Dive Manager 2.3.0
Sosem tudok dönteni, így mind a kettőt.
Suunto logbook to HTML v1. (by BuNny)
 368. Grelex 2007 máj 04. 08:45  
Köszi!
Magam is hasonló élményekkel gazdagodtam, mint több ezer forintos,1000 rublikás ,bár gyöngyvászonos naplók!
Bunny!
Ha elküldenéd a tiédet,megköszönném!
Megnéztem, tetszik, nyomtatok.
köszi nektek
 367. áááááávadász 2007 máj 04. 08:26  
szerintem a legjobban akkor jársz, ha gyártasz magadnak egy olyat, ami neked a legmegfelelőbb. a legtöbb adatot egy idő uzán már nem nagyon töltöd ki. akor pedig csak feleslegesen foglalja a helyet. én eddig mindig lusta voltam rá.
egyszer az utazás előtti napon kértek meg, hogy szerezzek bármilyen merülési naplót. az SSI központ volt legközelebb. egy 50 becsatolható lapos merülési napló tokkal vonóval majdnem 8000 volt. azt hittem rosszul hallok. aztán kint a bázison volt 2 euroért sima összegémkapcsozott lapokból álló. én előtte ilyet használtam (asszem uef) és a célnak megfelel.
 366. Bunny 2007 máj 04. 08:21  
Legjobb szerintem, ha csinálsz magadnak. A letöltéseknél ott van Elche sajátja, én még mindig lusta voltam az enyémet publikálni, de ha van Corel Draw programod, elküldhetem a sajátomat.
A kinézetét a www.bunny.hu alatt a logbook-ban megnézheted (a 100. merülés van olyan lapon).
 365. Grelex 2007 máj 04. 08:00  
Egy kis érdeklődés, felmérés jelleggel!

Nem a reklám helye, de betelt az első merülési naplóm és én kis naív,azt hittem,hogy vehetek bele külön lapokat.A típusa PADI, de nem a lojalítás kötött eddig hozzá,hanme mert ezt kaptam.
Jó is meg nem is ,sokat lehet bele írni, részleteket.Nem olyan,mint a rutinos, szűkszavú,mint az öreg rókáké,amiben csak ennyi van: Jó volt,stb.

Kérdés:Melyiket miért, miért nem?
Köszi
 364. Bunny 2007 máj 03. 12:09  
Aki esetleg hiányolja a tengeri sót, de nem volt ott a legutóbbik, szóval egyenlőre nem lesz előadás, gondolom ősszel indul újra, vagy a nyű tudja.
 363. elche 2007 máj 02. 21:55  
Viccelődünk, viccelődünk?:)
Egyébként nekem júniusban a szafarin is egy vékony neoprén overállban volt a legkellemesebb.
 362. VasMacska 2007 máj 02. 21:36  
Hát igen... oda "kemény legények  kellenek"...:-)))
 361. Mirci 2007 máj 02. 21:36  
Hát ezt tavaly nyáron csináltam majd egy hétig, aztán egyszer véletlen megláttam magam a tükörben merülés után vizes fehér pólóban és egyből rájöttem, minek örülnek annyira a fiúk...
 360. elche 2007 máj 02. 21:29  
Május végén a kemény legények már egy pólóban is kibírják a Vörös-tengerben..:))))
 359. fokszy 2007 máj 02. 21:28  
:-)
remélem a cápáknak is tetszeni fog....
 358. Mirci 2007 máj 02. 21:11  
Hát akkor sajna még Egyiptomban leszek... :-)))
De ma vettem egy jó kis rucit náluk, abban fogok feszíteni!
 357. fokszy 2007 máj 02. 20:59  
Megy valaki Május 30-án Pagra az Aquanautásokkal?
 356. PiggyGirl 2007 máj 02. 16:51  
hát a maszk és az uszony már nincs meg:-(( szegény Possiedon már ezek nélkül kell, hogy megoldja a felvigyázást:-)
 355. Bunny 2007 máj 02. 15:36  
http://buvar.bunny.hu/Neufeld/p03.html

Azóta sem úsztunk át a túloldalra, pedig lehet megérné megint fotózni egyet. Azokat a képeket még nem én csináltam ugyanis ...
 354. Bunny 2007 máj 02. 15:27  
Hát erre a konkrét részletre látod én nem emléxem :) De az átúszás tényleg nagy szívás, hosszú, unalmas ér marha hideg út, csinálhatnának egy express vonalat direktben a két stégcsoport között :)
 353. PiggyGirl 2007 máj 02. 15:05  
én most csináltam meg először...hát a hideg miatt nagyon utálatos volt...de a túl oldali szobrokért megérte:-)) főleg mert ott volt Posseidon és én eddig azt hittem, hogy ugratnak a fiúk, hogy a f@rka teljesen le van tisztítva, mert mindenki azt simogatja és nem vicc tényleg teljesen tiszta volt neki:-))
 352. jee_c 2007 máj 02. 14:47  
Hmm, az Adria Isztriánál (Opatija és Rabac közt kb félúton) 16-18 C volt a felszínen! A lenti (20m-30m) hőmérséklet olyan 13-14 C körül lehetett.
 351. elche 2007 máj 02. 14:43  
De nem komálom azt a fenéken átúszós szakaszt Neufelden. Amikor legutóbb csináltam, vissza már a felszínen tájoltam be magam, és 5-6 méteren volt a visszaúszás a másik partig.
 350. PiggyGirl 2007 máj 02. 14:34  
Hali,

mi hármat is merültünk a hétvégén, igaz a tervekhez képest keveset. Szencen már nem merültünk, de Neufelderen meg volt a három.
Igaz a víz fok elég necces volt. A felszín közelében 14 fok de olyan 10 méteren már csak 10 fok és mikor átusztunk Posseidonhoz a tó fenekén, akkor ott 20 méteren csak 8 fok volt. Ellenben jó volt a látótávolság:-)).
Látunk oltári nagy halakat, az egyik kb. 1 méterre legelt tőlem és sok-sok rákot is igaz azokat most keresni kellett az üregekben...tavaly ősszel a lábunk ill. uszonyunk előtt hevertek:-)).

 349. Zook 2007 máj 02. 09:20  
oje danx
 348. Bunny 2007 máj 02. 08:38  
Ja, bocs csak ma reggel kaptam meg az SMS-t, beírás után aludni mentem. Egész hétvégén alig aludtam (10-12 óránál többet / nap :D )
Itt a békatalpad ... stílszerűen. Majd gyüjjé érte valamikor.
 347. Bunny 2007 máj 02. 08:36  
Hehe, na ez jó példa arra, kinek mennyire van makró képessége. Az én gépem ennél közelebb már nem fókuszált, és ez a gép is vágva van kb. 30%-ot, tehát még ennyire sem tudtam belemászni a csávó szájába.
Viszont tök jó szeme van a békéknak, arany-bronz vagy nem is tudom milyen.
Egyébként ilyen zöld levelim nekem is van a tó körüli borostyánosban, csak rohadt nehéz észrevenni.
 
 346. Luciferin 2007 máj 02. 08:08  
Ezt, csak az nekem kicsit ködbe öltözöt, de láttam a másikat is.
 345. nlq 2007 máj 02. 00:19  
jo fej :)

megyek lefele (asszem 3as trepni) keresem a merulotarsam, erre ugy 30 centirol farkas  akarom mondani halszemet nez velem...
aztan hatrebbhuzodik...

keresem a tarsamat tovabb ekkor arra leszek figyelmes, hogy valaki kezet fogott es elkezdte razni...  nos ez a halacska megragadta a tenyerem elet, es jol megrancigalta...

meg jo hogy volt rajtam kesztyu...
 344. Zook 2007 máj 01. 23:01  


hoho teso, szeva, tok ua helyzet :) csak en levelibeka szemekkel jatszadoztam, na mindjart linkelek... 105 VR-t tesztelegettem (ez speciel pont egy regebbi nikkor 105 vr nelkul de 4T-vel...)
 343. Bunny 2007 máj 01. 22:48  
Hétvégén ha nem is búvárkodtam, azért vízparton voltam én is, igaz csak a kertitóig jutottam.
Egy kis édes vizi életkép (hejj, de hiányzik egy jó makró .... )

 
Első   1 . . . 691 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701 702 703 704 705 . . . 707
Fórum v1.104 - © 2007-2018 Bunny

Merülőhelyek

Rocky Point (island #7)

Thailand

2/2 db alapján:érdekes(átlag: 4) átlagos nehézségű
max: 33m, látótáv: 25m felett , áramlás

szafaris megközelítészátony merülés scenic, nézelődős merüléskorallos, trópusi élővilágcápa teknős

Búvárbazár

5mm-es neoprém ruha

Ár: 25.000 Ft.


Látogasd meg és lájkold facebook csoportunkat, videóinkat pedig a Vimeo csatornánkon is elérheted.
A fórumban leírtakért a divecenter.hu felelősséget nem vállal, az kizárólag a hozzászóló magánvéleménye.

Powered by babelrabbit engine © 2004-2024 Bunny - All rights reserved
Az oldal szöveges és képi tartalmának felhasználásáról az impresszumban tájékozódhatsz.
Impresszum / Adatkezelés