»» ««
Búvárbazár - Kézikönyv

Kezdőlap Kereső
Érvényes hirdetések:
[ Kézikönyv ]

Búvár Bazár használati kéréseink
Ezen az ingyenes hirdetési oldalunkon magánszemélyek hirdethetik búvárkodással kapcsolatos saját felszerelésüket.


Ki hirdethet:
A bazár magánszemélyeknek készült. Természetesen ezt nehéz ellenőrizni, kérjük tehát a búvár oktatókat, búvárbolt tulajdonosokat, felszerelés gyártókat, hogy akcióikat, termékeiket - kivétel a használt tanfolyamos felszerelés vagy utolsó, kiárusítandó darab - ne a Bazárban hirdessék meg. Erre lehetőséget biztosítunk reklám hirdetés formában, a médiaajánlatunk elérhető innen.

Mit hirdethetsz:
Saját, jellemzően használt, vagy megunt búvárkodással kapcsolatos felszerelést lehet hirdetni. Határozottan tilos utazást vagy tanfolyamot hirdetetni - nincs is megfelelő rovat. Erre kicsit később más módot fogunk biztosítani, ha igény lesz rá. Nem lehet kereskedelmi mennyiségű, üzleti célú hirdetést felrakni, ezalól csak az alábbi esetekben teszünk kivételt:
- Saját szellemi termék ( például saját könyv, film, házi barkács egyedi felszerlés, stb )
- Saját, használt tanfolyamos felszerelés
Ha lehetőségeid engedik, ezekben az esetekben is javasoljuk inkább a reklám hirdetést.

Hogyan hirdethetsz:
Csak a portálon regisztrált olvasó hirdethet (ingyenes). Az első hirdetésed előtt szükség van néhány plusz adat megadására. Saját érdekedben ezeket töltsd ki, hiszen nyilván nem azért hirdetsz, hogy ne lehessen elérni téged, ha valakit érdekel a felszerelés.
Névhez legalább egy keresztnevet, adatokhoz egy várost, esetleg egy mobil szám is hasznos lehet. Ha nincs kitöltve a név és a város értelmes adatokkal, a hirdetésed csak névnélkül adhatod fel. Amennyiben egy-egy hirdetésnél mégsem kívánod az adataidat megjelentetni, ez sem gond, ugyanis minden hirdetés feladásánál külön-külön meghatározhatod, hogy megjelenjenek ezek az adataid vagy sem.

A hirdetéseknél kérünk figyelj oda, hogy a megfelelő rovatba kerüljön a hirdetésed. A hirdetés feladásnál a rovat választáskor bővebb magyarázatot olvashatsz, ha kétségeid vannak, mit hová kell helyezni. Ha már tárgytalan a hirdetésed, ne feledd el letörölni.

Jelenleg a rendszerben a hirdetések azonnal megjelennek, és ez a bizalmon alapuló rendszer addig így is marad, amíg vissza nem él vele valaki. Ha ez megtörténik, a hirdetéseket a megjelenés előtt először leellenőrizzük, erről a hirdetés feladásakor értesíteni fog a rendszer.

A portál tulajdonosai fentartják a jogot maguknak, hogy egy hirdetést vagy felhasználót magyarázat nélkül töröljenek a rendszerből.
Sok sikert kívánunk, a hirdetés feladásához kattints ide!
A Búvár Bazárban található hirdetésekért semmiféle felelősséget nem vállalunk.

Merülőhelyek

Dibba´s Rock

United Arab Emirates

1/1 db alapján:kimagaslóan érdekes(átlag: 5) könnyű körülmények
max: 15m, látótáv: 10-25m

speedboat-os megközelítészátony merülés scenic, nézelődős merüléskorallos, trópusi élővilág sziklás, hasadékos élőhelyjelentős halraj nyílt vízben

Búvárbazár

5mm-es neoprém ruha

Ár: 25.000 Ft.


Látogasd meg és lájkold facebook csoportunkat, videóinkat pedig a Vimeo csatornánkon is elérheted.

Powered by babelrabbit engine © 2004-2024 Bunny - All rights reserved
Az oldal szöveges és képi tartalmának felhasználásáról az impresszumban tájékozódhatsz.
Impresszum / Adatkezelés