»» ««

Búvártábor Hegyeshalomban

Magyarország

Érdekes esemény felhívását juttatták el hozzánk a szervezők.

A szervezők tájékoztatása szerint idén szeretnék hagyományteremtő jelleggel meghirdetni az Első Magyar Búvár Tábor nevű rendezvényt, aminek célja, hogy összehozza a búvárkodás hazai szerelmeseit, lehetőséget teremtsen a személyes megismerkedésre, új barátságok születésére.

Egy héten át, július 15-21. között a Győri Búvár SE hegyeshalmi bázisán zajlanak majd az események. A tervezgetés már régóta zajlik, hiszen sok a magyar búvár, akikkel jól lenne találkozni, együtt merülni, beszélgetni, tapasztalatot cserélni.

A tábor lebonyolításához a Győri Búvár SE vezetése nyújt segítséget. A legfontosabb feltételek az alábbiak:
- a napi díj jelképes 500 forintos összeg (egy hétre összesen 3500);
- az első intro merülés ingyenes (ha valaki "leendő búvárt" hozna), a második 1500 Ft;
- a töltéshez két kompresszort fogunak biztosítani, a töltések díja 15 literes palack esetén 1500 Ft , 12 literesnél 1200 Ft , 8 literesnél 800 Ft.

A merülésekhez a tó térképét elérhetővé teszik, valamint az a helyszínen is megtekinthető a szabályzattal együtt. A regisztrációhoz minden búvártól kártyát illetve érvényes orvosi igazolást kérnek. A bázis elrendezése miatt az alsó vízparti részen lesz lehetőség a sátorozásra, gépjárművel csak a be és ki pakoláskor lehet lemenni, a felső rész lesz a parkoló. Az étkezés önellátó és kölcsönös, ez is összekovácsolhatja a közösséget.

Az alábbi címen lehet jelentkezni: piccodiver@gmail.com. Ide lehet írni, hány fő, hány napra érkezne, fel lehet tenni a kérdéseket, vagy ha szükség van valamire, szintén itt lehet érdeklődni.

A megközelítésben az alábbi térkép adhat segítséget:



Hozzászólást csak regisztrált felhasználótól fogadunk el. Regisztrálás/belépés.


 4. Bunny 2013 aug 26. 16:31  
Örülünk, hogy jól sikerült!
 3. picco 2013 aug 26. 14:29  
Egyszerű gondolatokkal... egy köszönő levél jellegű írást osztanék meg így a tábor után egy hónappal.... Jővő évi időpont, program tervezet is kész már...

" Kedves Búvárok!
Sok gondolat kavarog a fejemben az elmúlt táborozós héttel kapcsolatosan, de talán Joe barátunk sms-e a legkifejezőbb: "Hiányzik a tó, a társaság, a jó kedv, a friss levegő...." Nekem a merülés is hiányzik.. Ez volt az első magyarországi ilyen nagy létszámú búvár találkozó, közel 140 ember volt jelen a 7 nap alatt. Sokan egy hétre jöttek, jó páran 3-4 napra, de volt aki csak a merülés kipróbálására ugrott ki hozzánk 1-1 napra. Voltak oktatások, vizsgázok..... volt sok jó kedv, esti beszélgetés, bemutatók! Köszönet azoknak akik eljöttek, akik megtiszteltek bennünket. Köszönet mindenkinek aki búvárkodás szellemében erősítette ezt a csapatot a jelenlétével. Nagyon sok társamtól kaptam segítséget a lebonyolításban, szervezésben ..... Ha most itt felsorolnám .. kitöltené az egész oldalt, ennek inkább egy másik levélben tennék eleget! Az összefogás, az össze tartozás megmutatta az erejét és le küzdőtte azokat akik nem bíztak a tábor sikerében. Úgy érzem évről évre megismételjük ezt az összejövetelt, mert igény van rá ... pótolni kell a több évtizedes lemaradást .... sokan vagyunk búvárok, de elférünk egymás mellett a vízben és a parton is! Boldogsággal tölt el, hogy búvár társaimnak örömet okozhattam rendezvénnyel. Várok mindenkit egy év múlva is egészségben, szeretetben. Csodálatos merüléseket! Az Én Istenem áldjon meg mindenkit! "

Köszönet! PICCO
 2. Luciferin 2013 júl 15. 18:56  
Ez még tart. Én sajnos nem tudok lemenni, pedig szerettem volna.
 1. fects 2013 júl 15. 17:10  
Ezen volt valaki, ha igen: milyen volt?

Merülőhelyek

Shag Rock

Egypt, Red Sea

2/2 db alapján:érdekes(átlag: 4) nehéz körülmények
max: 16m, látótáv: 10-25m , áramlás , driftes

szafaris megközelítésfal merülés scenic, nézelődős merüléskorallos, trópusi élővilágteknős

Búvárbazár

5mm-es neoprém ruha

Ár: 25.000 Ft.


Látogasd meg és lájkold facebook csoportunkat, videóinkat pedig a Vimeo csatornánkon is elérheted.
A fórumban leírtakért a divecenter.hu felelősséget nem vállal, az kizárólag a hozzászóló magánvéleménye.

Powered by babelrabbit engine © 2004-2024 Bunny - All rights reserved
Az oldal szöveges és képi tartalmának felhasználásáról az impresszumban tájékozódhatsz.
Impresszum / Adatkezelés